2777
2789
عنوان

بچه دارها در اینجور مواقعی واسه دخترتون لباس میخرید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 23 پست
منم عاشق اون میرانا چهارخونه پشمی بودم که برا دخترم بخرم بیرون قیمتش ۲۷۰ بود ولی رنگش شاد نبود ...خو ...

همه ش میگم کاشکی خیاطی بلد بودم تو نت دیدم با پالتوش ست خیلی قشنگ بود

فقط در حد ایده بود

خارجی بود مدلاش

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
همه ش میگم کاشکی خیاطی بلد بودم تو نت دیدم با پالتوش ست خیلی قشنگ بود فقط در حد ایده بود خارجی بود ...

اره منم هی میگم کاش خیاطی بلد بودم خودم براش لباس جینگلی درست میکردم ....

و خدایی که به شدت کافیست.....🌷❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم عاشق اون میرانا چهارخونه پشمی بودم که برا دخترم بخرم بیرون قیمتش ۲۷۰ بود ولی رنگش شاد نبود ...خو ...

پارسال خواستم بگیرم به خاطر رنگ تیره ش نگرفتم 

مامانم به شدت به رنگ تیره واسه بچه حساسه از مامانم ترسیدم

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
اره منم هی میگم کاش خیاطی بلد بودم خودم براش لباس جینگلی درست میکردم ....

من علاقه و سلیقه ش رو دارم

وقت و انرژی ش رو ندارم

به نظرم واسه دختردار خیاطی واجبه

پارسال خواستم بگیرم به خاطر رنگ تیره ش نگرفتم  مامانم به شدت به رنگ تیره واسه بچه حساسه از مام ...

من مادر شوهرم از رنگ تیره بدش میاد ...منم پارچه رنگ روشن گرفتم براش ...ده سانتم اضافه گرفتم برا پاپیون کنار سرش....

و خدایی که به شدت کافیست.....🌷❤
من مادر شوهرم از رنگ تیره بدش میاد ...منم پارچه رنگ روشن گرفتم براش ...ده سانتم اضافه گرفتم برا پاپی ...

از لحاظ علمی بدی رنگ تیره واسه بچه ثابت شده الخصوص رنگ سیاه

رنگ قرمز واسه بچه خوبه