2777
2789

دخترم تقریبا ۵ سالشه

دوشنبه ی هفته ی آینده عمه مم دعوتمون کرده رستوران

پاگشای دوتا عروسه

هیچ مراسمی از وقتی کرونا اومده نداشتیم

دلم میخواد از پیراهن زمستونی چهارخونه ها واسه دخترم بگیرم

با پوتین

از طرفی یه پیرهن مجلسی شیک تافته داره

گفتم شاید اگه یکی از عروس ها مراسم بگیره بپوشن

هنوز عقدن و مراسمی نداشتن

نمیدونم بخرم یا نخرم 

هرکاری بکنمم شوهرم حرفی نداره

حقوق مون هم در حد ۷ تومنه

ماهی یه تومن خرج مهدکودکش میشه ☹☹☹☹

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی لباس داره چرا بخری

دور از جون 

مرض افتاده بجونم

مامانم دوسال پیش ۳۸۰ خریدش

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
اره براش بخر 🤩🤩🥰دخترتو از همین الان شیک پوش و خوشکل کن 

همین مرض شیک پوشی

وادارم میکنه میگه برو بخر😁😁😁😁

خب اگه مناسبه و شیکه همونو تنش کن، پول اضافه بدی برای چی

میگم اگه یکی از عروس ها مراسم بگیره بپوشه

یا بزارم واسه عیدش

شلوار لی نو داره با بافت بپوشه شیکه؟

به قول خودت اگه مرلسم بگیرن مجبوری بری لباس مجلسی واسش بگیری که گرون تر میشه.

پس واسه این مهمونی بخر واسش اونو نگهدار البته اگه بهش کوچک نمیشه بعدا

مادر بودنم را خیلی دوست دارم ❤دلم ضعف میرود برای دنیایی مادری❤دنیایی که متعلق به خودت نیستی❤همه جا حضور کسی را احساس میکنی❤که آنقدر بی پناه است،که فقط آغوش تو آرامش میکند❤آنقدر کوچک است که دست های تو هدایتش میکند❤آنقدر ضعیف است است که شیره ی جان تو پرورشش میدهد❤مادر بودنم را دوست دارم❤چون به بودنم معنا میدهد❤

منم عاشق اون میرانا چهارخونه پشمی بودم که برا دخترم بخرم بیرون قیمتش ۲۷۰ بود ولی رنگش شاد نبود ...خودم‌پارچه گرفتم متری ۱۱۰ دادم براش بدوزن فردا تحویلش میگیرم ....شماهم براش بخر چون دوست داری...

و خدایی که به شدت کافیست.....🌷❤
الان اومدی پز پولداریو حقوق ۷تومنیتونو بدی مثلا

نه بخدا 

یه حقوق ۷ تومنی پز دادن نداره

به خاطر سطح درآمدی گفتم

مثلا یکی هست حقوق ش ۱۵ تومنه 

یه تومن خرج بچه ش کنه هیچی نمیشه

یا خانمه خودش شاغله من خونه دارم

به قول خودت اگه مرلسم بگیرن مجبوری بری لباس مجلسی واسش بگیری که گرون تر میشه. پس واسه این مهمونی بخ ...

امشب به بابام گفتم خب از عموها راجب مراسم شون میپرسیدی

گفت روم نشده😐