2777
2789
عنوان

نی نی سایتم بود نی نی سایت قدیم!

378 بازدید | 30 پست

از سال ۸۷ خواننده خاموش بودم تو نی نی سایت

باردار بودم و اینجا تجربیات بچه ها رو میخوندم

سایت جنبه آگاهی و دانش افزایی داشت اونوقتا

اما

خیلی وقته از اون فضا دراومده

از تاپیک های قسمت داغ و پربازدید کاملا میشه فهمید ذائقه ها به کدوم سمت رفته

خدایا تنهامون نزار

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره اینجا بیشتر جنبه درد دل داره

🇮🇷 سلام .من میخام برا حاجتتون صلوات بفرستم اگه دوست داشتی بهم بگو ...شما هم اگه دوست داشتی برای عاقبت بخیریم یه صلوات مهمونم کن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.....

مم خیلی قدیمی نیستم اما نسبت به همین ۳ ۴ سال پیش هم تغییر کرده جو صمیمانه تر بود به قول شما ادم یه چیزی یاد میگرفت یه تجربه ای کسب میکرد واقعا یادش بخیر 

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   

من 87 دبستانی بودم فک کنم

الان 24سالمه...

نسلا باهم فرق دارن خب... طبیعیه 

شاید با نظرت موافق نباشم اما دشمنت نیستم           هشدار1: اگه واسه دعوا و اعصاب خورد کنی ریپلی بزنی نی نی یار رو تگ میکنم هشدار2:اگه آقایی کلا نه ریپلی بزن نه تو تاپیکام کامنت بزار. 
هیچی مثل سابق نیست  حتی خود سایت

وووی چ قدیمی

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم