2777
2789
عنوان

دخترم شونزده سالشه، پریشب رفت تولد

| مشاهده متن کامل بحث + 1948 بازدید | 55 پست
شما میدونی من از بچه هام محافظت نمیکنم؟

عزیزم من اصلا منظورم به شما نبود که. 

برای اون دختر ۱۵ ساله اینا رو گفتم که حس بدی نسبت به والدینش نداشته باشه

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور ازش مطمعن هستی میشه بیشتر بگی من یاد بگیرم  چطور کنترلش می کنی

رو گوشیش مکان یاب داره که هر لحظه نشون میده کجاست. غیر از اون اصلا محدودیتی نداره که بخواد بپیچونه. 

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.
عزیزم من اصلا منظورم به شما نبود که.  برای اون دختر ۱۵ ساله اینا رو گفتم که حس بدی نسبت به وال ...

شرایط زندگی هر کسی فرق میکنه. درست میگی از اول باید یه چیزایی رو میگفتم مثلا اینکه ما ایران نیستیم و اینجا اینقدر امنه که مثلا ما اصلا در خونه رو قفل نمیکنیم و ماشین روشن بیرون میذاریم. بیشتر جنبه خنده ش تو فکرم بود یاد بابای خودم افتادم. 

رو گوشیش مکان یاب داره که هر لحظه نشون میده کجاست. غیر از اون اصلا محدودیتی نداره که بخواد بپیچونه.& ...

عزیز یعنی چی محدودیت نداره یعنی اگر رابطه داشته باشه هم براتون مهم نیست البته ببخشید جسارت کردم فقط میخوام تجربه کسب کنم

ان شالله  سال ۱۴۰۲ شکوفایی تمام خواسته هام🙏🏻
منم۱۶ سالمه هنوز اجازه ندارم سیبیلامو بزنم😂 به دخترت حسودیم شد😕 چه مادر خوبی داره😧

نه عزیزم ما ایران نیستیم. شرایط زندگی هر کسی فرق داره.

عزیز یعنی چی محدودیت نداره یعنی اگر رابطه داشته باشه هم براتون مهم نیست البته ببخشید جسارت کردم فقط ...

نه مهم نیست. اگه دوست پسر بخواد داشته باشه میتونه بیاره خونه معرفیش کنه. 

رو گوشیش مکان یاب داره که هر لحظه نشون میده کجاست. غیر از اون اصلا محدودیتی نداره که بخواد بپیچونه.& ...

مکان یاب وصله ب گوشی شما  ولی من بازم می ترسم شب تا صبح بیرون باشه    دوستاشو میشناسی

خدایا مرسی 😊😊😊   

من تا حالا تولد نرفتم

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...
مکان یاب وصله ب گوشی شما  ولی من بازم می ترسم شب تا صبح بیرون باشه    دوستاشو میشناسی

هم مدرسه ای هستن. اینجا که ما هستیم خیلی نرماله. بعضی وقتا هم دوستاش میان مثلا شب خونه ما میمونن یا دختر من میره خونه اونا یا حتی یه خانواده چند تا بچه رو با هم میبره مسافرت.