2777
2789
عنوان

دخترم شونزده سالشه، پریشب رفت تولد

| مشاهده متن کامل بحث + 1948 بازدید | 55 پست
تو بابات اونوقت حالا  شانس منو ببین  یکی از دوستام میخواست منو با دوست نامزدش آشنا کنه،ادم ...

یه رگت به بابای من کشیده😂😂

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اگه بودم اجازه نمیدادم بره . تولد تو هتل و رزرو اتاق و...مشکوکه اخه ملت معمولا برای تولد دوستاش ...

نه مشکوک نیست اصلا. 

نه نمیپیچه. هم رو گوشیم دارمش هم اینکه جایی بخواد بره آزاده دلیل نداره یه روز تولد دوستشو حروم کنه.

خب خداروشکر ک حواست بهش هست 💪 ب تو میگن مامان نمونه ....انشاالله ک دخترتم خوشبخت و عاقبت بخیر بشه 🌹

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...
من چی بگم تولد دوست صمیمی مامانم نذاشت برم تا الان بعد از ۲۰سال حسرتش موند دلم گفت تو مجله خودم ...

یعنی خلاقیتی که پدر مادرای ما داشتن هیچکس نداره.😂😂

نبودم😭هستمممم من ۱۵ سالمه😑بعدشم بهونه نمیارن که سر راست میگن حق نداری☹️مادریم مثل شما میشه

تو الان اونقدر تجربه نداری،پدر و مادرها نگران بچه هاشونن مخصوصا برای دختراشون

فکر نکن هرکسی که آزادی داد به بچه اش،یعنی پدر و مادر خوبیه. تا وقتی بچه‌ها به سن قانونی نرسیدند مسیولیت حفاظت از اونها با پدر و مادره

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
عزیزم میشه بپرسم چه کادویی داد به دوستش؟ دختر منم دو سال کوچیکتر از دختر شماس تولدشه

نمیدونم عزیزم. صبحش رفته بود خرید یه چیزیم برای دوستش خرید. 

تو الان اونقدر تجربه نداری،پدر و مادرها نگران بچه هاشونن مخصوصا برای دختراشون فکر نکن هرکسی که آزاد ...

درسته موافقم با شما ولی باور کنید خیلی محدود کردن هم کار درستی نیست کلی حسرت تو دل ادم‌میمونه من یه کتابخونه ساده هم حق ندارم برم🙃😟

هرچه تبر زدی مرا،زخم نشد؛جوانه شد🌱
تو الان اونقدر تجربه نداری،پدر و مادرها نگران بچه هاشونن مخصوصا برای دختراشون فکر نکن هرکسی که آزاد ...

شما میدونی من از بچه هام محافظت نمیکنم؟

منم۱۶ سالمه هنوز اجازه ندارم سیبیلامو بزنم😂

به دخترت حسودیم شد😕 چه مادر خوبی داره😧

دخترای عزیز گروه نماز دارم واتساپ 🌺🌺🌺یک شمالی اصل(گیلانی_مازندرانی)  عاشق کشورمم💙   افتخار میکنم که دختر روستام🕊  یه روز تو دل تابستون،سیل میبارید از آسمون،توی اون بارون،دختری به دنیا اومد،که اسمش شد وارش،وارشی که سابقه نداشت وسط تابستون اونطور بباره،من اون دخترم،دختر اون بارون،وارش آسمون...به دنیا اومدنم معجزه بود،به قول مارجانم خودِ خودِ وارش بود💜💜💜هیچ وقت به قدرت خداوند شک نکن🤗 🚫آقایون لطفا نه لایک کنن نه ریپلای کنن و نه در تاپیک هام شرکت کنن🚫 با تشکر