2777
2789

عزیزم نگران نباش برای من اصلا nb را ننوشت فقط تو برگه سونو زده بود مشاهدهNBاز پروتکل های بهداشت در غربالگری اول حذف شده بهترین سونو هم رفته بودم 

به دکترم که گفتم گفت دیگه تو غربال اول بهش اهمیت نمیدن چون خوب دیده نمیشه بی خود ریسک میخوره آزمایش مهمه نگران نباش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم انشالله هر چی از خدا میخوای بهت بده

الهی آمین. همچنین خودت. فقط ارامش داشته باش از هر چیزی برای نی نی واجب تره. من انقدر از همین غربالگری درد ب دلم هست ک خدا میدونه. اولی رو گفتن سندرم داره امینو سنتز شدم تا جوابش بیاد مردم و زنده شدم ک جوابش گفتن سالمه. بعدش تو ازمایش خون غربالگری  دوم گفتن نخاعش مشکل داره و بچه ت فلج دیگه هم بزرگه و مجوز سقط نمیدن بهت فکرشو کن کل هشت ماه حاملگیم با گریه گذشت تا زایمان زودرس گرفتم. الانم دو سال و نیمشه سالم و شیطون شکر خدا

الهی آمین. همچنین خودت. فقط ارامش داشته باش از هر چیزی برای نی نی واجب تره. من انقدر از همین غربالگر ...

خداروشکر انشالله که همیشه سالم و سلامت باشه، واقعا خیلی سخته آدم هر لحظه میمیره و زنده میشه