2777
2789
عنوان

بیماری😞

164 بازدید | 12 پست

سلام دوستان

چندوقتی بود که مادرم متوجه توده توو سینه اش شده بود 

خلاصه بعد چندوقت رفت دکتر و ازمایش 

دعا کنین چیزی نباشه😢😭😭دارم دق میکنم 

تمام فکر و ذهنم درگیره 

مامانمم همش حرفای یجوری میزنه اصلا دلم پاره میشه 😭😭

میشه دعا کنین چیزی نباشه 😿🙏

انشاالله خبر سلامتی مادرت 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا. هیچی نشده که.بهش بگو تلقین نکنه. خیلیا از این توده ها دارن ولی طبیعیه

دکتر گفته غده هست 😢 تا جواب سونو ببریم چی میگه

بخدا دارم دق میکنم، خودش حرفای ناامید کننده خیلی میزنه😭😢 حس میکنم مثل قبل هم نیست روحیش 

خیلی دارم سعی میکنم عادی جلوه بدم 

عزیزم توده چیزی نیست که ایشالا خوش خیمه ❤️ چند سالشه  یائسه‌ شده  سابقه سرطان داشتید&nb ...

۵۰اینا/باه شد/متاسفانه توو اقوام سابقه سرطان داشتیم ولی سینه نبوده/درد فک میکنم داره،سفته فکر میکنم/غدشم سمتی از سینه هست ک دست رووش قرار میگیره

دکتر گفته غده هست 😢 تا جواب سونو ببریم چی میگه بخدا دارم دق میکنم، خودش حرفای ناامید کننده خیلی می ...

آره حتما سونوگرافی بره که خیالش راحت شه. من که حس میکنم چیز بدی نیست. امیدوارم همین طور باشه

۵۰اینا/باه شد/متاسفانه توو اقوام سابقه سرطان داشتیم ولی سینه نبوده/درد فک میکنم داره،سفته فکر میکنم/ ...

اول معاینه دستی 

بعد میفرستن‌ سونو 

بعد میفرستن ماموگرافی 

با دیدن شکل ظاهری میفهمن‌ ایشالا خوش خیمه‌ ، اگر ظاهرش یک درصد مشکوک بود میفرستن بیوبسی ‌و نمونه برداری اصلا نگران نشی و نترسید بعد نمونه برداری تشخیص نهایی رو میدن که ایشالا خوش خیمه 

کدوم شهری ؟