2777
2789
عنوان

راه تضمینی بگید برا چاق شدن

2455 بازدید | 74 پست

دوستان من قدم ۱۶۵و وزن ۴۵ دیگه خسسسسسسسته شدم 

داروهای مزخرف عطاری باعث شد موقت چاق بشم اما بخاطر کورتونی که داشت جفت مفصل های لگنمو از دست دادم و مصنوعی گذاشتم 

الانم که بخاطر جراحیام خیلی لاغر شدم اخه ۴۵کیلوام شد وزن؟

فقط تروخدا نیاید بگید بستنی بخور و ماکارونی 

اگه راه ساده و تجربه شده ی بی ضرری بلدید بگید تروخدا دیگه دارم میمیرم از این حسو حال 

چی باعث شد که فکر کنی هیچ خطا و گناهی نداری و به خودت اجازه دادی حتی تو فکرت کسیو قضاوت کنی؟همون چیزی که باعثش شده یه دندون لقه دوست من،بکن بنداز دور و تمرکزتو بذار رو کیفیت زندگیت و هدفات.بسه دیگه ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستنی که لاغر میکنه

بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚                           گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

دکتر تغذیه 

خیلی رفتم فقط رژیمایی میدن که باید ثروتمند باشی 

چی باعث شد که فکر کنی هیچ خطا و گناهی نداری و به خودت اجازه دادی حتی تو فکرت کسیو قضاوت کنی؟همون چیزی که باعثش شده یه دندون لقه دوست من،بکن بنداز دور و تمرکزتو بذار رو کیفیت زندگیت و هدفات.بسه دیگه ❤️

چرا از عطاری ها داروهای الکی میگیرید اخه ...داروگیاهیا هم اصول دارن ...من خودم کارم همینه و برای همسرم داروی چاقی درست کردیم الان چندساله و هیچ مشکلی هم نداره خداروشکر 

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
نخود بخور ولی نگوز

وای مردم از خنده🤣حالا واقعا؟چجوری مصرف کنیم