2777
2789

سلام دوستان

من ۲سالو ۲ ماه پیش طلاهامو گزاشتم امانت بانک کارگشایی ملی.....هیچ پول و وامی بابت طلاهام نگرفتم...امانت اونجا گزاشته بودم

الان میخام برم تسویه کنم خانوادم میگن طلاهاتو میفروشن چون بعد ۲سال و خرده داری میری تسویه کنی....راس میگن؟حالم بده۸۰گرم طلا اونسال گزاشته بودم بانک....الانم بانک تعطیل شده....تا فردا صبح طاقت نمیارم....تروخدا اونایی ک اطلاعات دارن بگین خانوادم درست میگن‌ بانک ینی طلاهامو حراج میزاره؟اخه من وامی نگرفته بودم از بانک.....

‏یه سری آرزوهام هستن که وظیفه‌ شون به دل موندنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه پول و وام نگرفتی پس چی رو میخوای تسویه کنی؟ ولی کلا چرا زودتر خبری از طلاهات نگرفتی؟

نه عزیزم پولو وام رو نگرفتم

فقد امانت گزاشتم بانک نگهدارن برام

گرفتاری زیاد داشتم اصلا یاد طلاهام نبودم.....

نه بابا فقط هزینه صندوق و باید بدی مگه شهر هرته بفروشن😂

خداکنه

اخه الان پشت برگه خوندم به ماده نمیدونم چی نوشته بود اگر سر سال تسویه نشه میفروشن