2777
2789
عنوان

کنکوری درس خون

138 بازدید | 26 پست

یکی بیاد باهم شروع کنیم به خوندن

اگه متاهل بود که بهتر

نبودم من کلییی پایه ام☺😍

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕

چه رشته ای؟

ترجمه آیة الکرسی  خداست كه معبودى جز او نيست؛ زنده و برپادارنده است؛ نه خوابى سبک او را فرو مى‌گيرد و نه خوابى گران؛ آنچه در آسمان‌ها و آنچه در زمين است، از آنِ اوست. كيست آن كس كه جز به اذن او در پيشگاهش شفاعت كند؟آنچه در پيش روى آنان و آنچه در پشتسرشان است مى‌داند .و به چيزى از علم او، جز به آنچه بخواهد، احاطه نمى‌يابند.كرسى او آسمانها و زمين را در بر گرفته، و نگهدارى آنها بر او دشوار نيست، و اوست والاى بزرگ.....پس بهش اعتماد کن، بسپر به خودش...میشه برا خوشبختیم صلوات بفرستین❤ جان من است او (🌙my mah)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاهلی؟

۵مین کاربریمه دیگ نترکونید شماره ندارم😑اگه الان دلت گرفته بلند بگو یاجوادالئمه ادرکنی...مطمئن باش فوری جوابتو میده...تااین جا ک اومدی ی صلوات برای خواسته م بفرست که خدا کمکم کنه(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)بیا باهم سلام بدیم که بدونن ما بنده خوبی هستیم:السلام علیک یا فاطمه الزهرا...السلام علیک یا امیرالمؤمنین...السلام علیک یا حسین شهید...السلام علیک یا امام رضا...سلام برهمه امامان و معصومین...اگ دلت گرفت این ذکر رو ۱۰۰بار بگو معجزه ست"یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولا تدرکنی...هرسوالی داشتی ازم بپرس رفيق 😘
بچه ها یه آدم پایه که هی بهم زنگ بزنیم و بهم روحیه بدیم نیست واقعا؟

من ۴۰۲ کنکور دارم دلم میخواست باهم بخونیم😕💔😁

کودکم کودک بمان دنیا بزرگت میکند!بره باشی یا نباشی گرگ گرگت میکند.کودکم کودک بمان دنیا مدادرنگی است،بهترین نقاش هم که باشی باز رنگت میکند...

آره.دو تا بچه هم دارم ولی خب بچه میزنم هنوز😂

چن سالته😍

۵مین کاربریمه دیگ نترکونید شماره ندارم😑اگه الان دلت گرفته بلند بگو یاجوادالئمه ادرکنی...مطمئن باش فوری جوابتو میده...تااین جا ک اومدی ی صلوات برای خواسته م بفرست که خدا کمکم کنه(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)بیا باهم سلام بدیم که بدونن ما بنده خوبی هستیم:السلام علیک یا فاطمه الزهرا...السلام علیک یا امیرالمؤمنین...السلام علیک یا حسین شهید...السلام علیک یا امام رضا...سلام برهمه امامان و معصومین...اگ دلت گرفت این ذکر رو ۱۰۰بار بگو معجزه ست"یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولا تدرکنی...هرسوالی داشتی ازم بپرس رفيق 😘
من ۴۰۲ کنکور دارم دلم میخواست باهم بخونیم😕💔😁

من یه دوست یازدهمی داشتم کایییی باهم جور بودیم بعد یهو مدرسه اش حضوری شد و گند زده شد به همه چی😁

من یکیو میخوام که با  راهبردی بخونیم باهم

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕
رویا ۲۷ بندرعباس🌷

عزیزم زنده باشی 

ماشالا ب اراده ت 🌷🌷🌷🌷