2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کی ؟ میشه تعریف کنی

مستاجر بودن و اه در بساط نبود جنس اوورد لباس با قیمت عالی اول تو در و همسایه میفروخت بعد تلگرام زد و بعدم اینستاگرام فروش اینترنتی هم گرفت..

کلی طلا گرفت اخرین بار قبل کرونا دیدمش و دوتا خونه و ی ماشین .

من پیجش رو ندارم وگرن ادرسش رومیدادم بری نگاه کنی .

اما پوشاک گلتن تو قزوین ی مغازه خیلییییییییی کوچیک بود اما جنس و قیمت و عالی من هفت ساله خرید میکنم ازشون الان مغازشون رو بزرگ کردن ینی با پیج فوق العاده فروش دارن لباس رو صب بارگذاری میکنه غروب میری بگیری یکی دو تا بیشتر نمونده

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

ببخشید تو یه تاپیک گفتید فالگیر واقعی میشناسید خواهشاً قسمتون میدم واقعا راسته یا تبلیغ اگه راسته شم ...

اره من‌خودم ده بار پیشش فال گرفتم فالاش هم قیمت‌متفاوت داره من تک نیت احساسی میگیرم ۲۵ همیشه برام راست بوده کلیم رضایت تو پیجشه ک همشونم با ایدی و اسم‌مشتریاش استوری میکنه سرشم خیلی شلوغه

@.meditation.with.eli

مدیتیشن نقطه ویث نقطه الی 

اره پیج های مزون لباس خیلی هاشون از یک اتاق کوچک شروع کردند الان توی بهترین منطقه تهران مزون دارند فقط هم فروش اینترنتی گاهی هم حضوری 

لوازم مراقبت پوستی و آرایشی 

پیج سزامول که خودشون همه چی میسازند گیاهی و بسیار کارشون گرفته چندین شعبه توی برج میلاد و تهران و خمین دارند 

پرواز ✈ ورزش🏊‍♀️  سفر 🌏  تئاتر 🎭   سینما 🎬   کنسرت🎸
اره من‌خودم ده بار پیشش فال گرفتم فالاش هم قیمت‌متفاوت داره من تک نیت احساسی میگیرم ۲۵ همیشه برام را ...

میگم جواب نداده ازش وقت خواستم شرایطم حاد میتونی صحبت کنی باهاش سریع بهم وقت بده؟