2777
2789
عنوان

ایموشن کد

12942 بازدید | 47 پست

به نظرتون ایموشن کد حقیقت داره من مخوام واسه خودم به واسطه یه شخص وارد انجام بدم اونم اینترتیه 

از من عکس مخواد مگه ببینم طلسم داری یا نه به نظرتون بدم یا خطرناکه🤔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من به ایموشن کاملا مسلطم ندی بهشا اینطوری تیس بیا کانال بهار رو بهت بدم خودت انجام بده

یکی به من گفت عکستو بده خانم قربانیه شاید بشناسیش ببینم طلسم داری یا نه راستش دو دلم بدم عکسمو یا نه

یکی به من گفت عکستو بده خانم قربانیه شاید بشناسیش ببینم طلسم داری یا نه راستش دو دلم بدم عکسمو یا نه

نیازی به عکس نیس من خودم مسلطم بهش کاملا

دلتنگمو با هیچکسم میل سخن نیس..کس در این آفاق به دلتنگیه من نیس💔🖤
[QUOTE=214649495]نیازی به عکس نیس من خودم مسلطم بهش کاملا[/Qمن خوندم روش انجام دادنشو خیلی سخته اخه ...

نه اینطور نیس

[QUOTE=214649495]نیازی به عکس نیس من خودم مسلطم بهش کاملا[/Qمن خوندم روش انجام دادنشو خیلی سخته اخه ...

اگه خیلی دوس داری بهت کانال بهار رو بدم از صفر تا صد رو توضیح داده این قربانی و... هم همشون از رو کنال بهار کار میکنن هنوز جامع تر از این نیومده

باشه بدین برم بخونم شاید خودم خودمو درمان کردم

آره خودت میتونی مشکلت چی هس حالا؟ وایسا الان لینک میدم بهت دقیقا از اول کانال رو گوش کن بیا پایین اگه هیچی بلد نیسی ازس

آره خودت میتونی مشکلت چی هس حالا؟ وایسا الان لینک میدم بهت دقیقا از اول کانال رو گوش کن بیا پایین اگ ...

حوصله هیچ کاری رو ندارم همه کارمم به بن بسته انگاری ک کسی منو نمبینه عینه طلسمه مشکلم تازگیا هم وقتی شبا مخوابم بدنم مور مور میشه مترسم

حوصله هیچ کاری رو ندارم همه کارمم به بن بسته انگاری ک کسی منو نمبینه عینه طلسمه مشکلم تازگیا هم وقتی ...

فقط طلسم تنها نیس به نظرم از اول کانال رو کار کن تمام موانع رو بپرس

حوصله هیچ کاری رو ندارم همه کارمم به بن بسته انگاری ک کسی منو نمبینه عینه طلسمه مشکلم تازگیا هم وقتی ...

اگه خواسی فهرستوار بگم چیزایی رو که باید بپرسی از شاقول