2777
2789
عنوان

ترو خدا بیایید کمک

65 بازدید | 11 پست

من این ماه اقدام به بارداری کردم از کیت تخمک گذاری استفاده کردم ۲۸ مهر کیتم دوخط شد ۲۹ مهر نزدیکی داشتیم ۳ آبان لکه لانه گزینی دیدم پس مطمئن شدم باردارم بعد از چهارده روز که از نزدیکی گذشت بی بی چک هام مثبت شد هر روز گذاشتم و هر روز پرنگ تر شد دوروز پیش لکه بینیم شروع شد دیروز لکه بینی به خونریزی تبدیل شد که هنوز هم ادامه داره همون شب اول که لکه بینی شروع شد به دکترم زنگزدم گفت باید بری سونوگرافی دیروز رفتم سونو گفت من بجز یک کیست چیزی نمیبینم برو آزمایش دیروز رفتم آزمایش مثبت بود عدد بتا ۴۸.۶ بود اینم بگم هنوز دو روز مونده به موعد پری میشه دکتر سونو جنین رو به جای کیست دیده باشه؟؟تروخدا کمکم کنید عصر نوبت دکتر دارم ولی تا اون موقعه نمیدونم چی کار کنم😭😭

توکل به خدا کن عزیزم، با گریه و استرس هیچی حل نمیشه اینا کار خداس و تو نمیتونی توش دست ببری. اگر بخاد حتما میشه استرس خوب نیست واست معلومه خیلیم حساسی از حساسیتات کم تر کن بارداری موفقی تجربه میکنی قطعا

یارب نظر توبرنگردد.برگشتن روزگار سهل است.
توکل به خدا کن عزیزم، با گریه و استرس هیچی حل نمیشه اینا کار خداس و تو نمیتونی توش دست ببری. اگر بخا ...

واقعا نمیدونم چی کار کنم دارم دیونه میشم نمیتونم استراحت کنم بچم دوسال و هشت ماه داره باید به اونم برسم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا نمیدونم چی کار کنم دارم دیونه میشم نمیتونم استراحت کنم بچم دوسال و هشت ماه داره باید به اونم ب ...

خب عزیزم نگرانی نداره شما خداروشکر یکیش رو داری اگر رفتی و احیانا ساک یا فقط کیست دیدن نگران این نباش که کورتاژ و این داستانا بشی اصلا کار به اونجا نمیکشه خودش طبیعی دفع میشه از این به بعدم فقط بیخیالی و سرگرم کردن خودت رو داشته باش زود باردار میشی تو از بس میترسی کارات خوب پیش نمیره اینم ک بارداریت ناموفق بوده مقصر کسی نیست نه تو نه بچت و رسیدگی بهش نه همسرت کار خداس

خب عزیزم نگرانی نداره شما خداروشکر یکیش رو داری اگر رفتی و احیانا ساک یا فقط کیست دیدن نگران این نبا ...

آخه دکتر سونو گفت من فقط یک کیست میبینم همین دیگه چیزی نگفت گفت برو آزمایش

خب پس برای چی آزمایشم دیروز مثبت شد دیروز آزمایش دادم عدد بتا ۴۸.۶ بود موعد پری ۱۹ آبان هست

خب حتما اوایل بارداریه چون موقع پریودت هم نشده بوده. باید بتات چک بشه و صعودی بالا بره عددش