2777
2789

🌳 پیامی که شما با عصبانی شدن به فرزندتون میدین اینه:

که عصبانیت خوبه ،زورگویی خوبه ،به شرطی که قوی باشی...

عصبانیت شما فقط اوضاع رو بدتر میکنه.باعث میشه که بچه مضطرب بشه و حتی افسردگی پیدا کنه و حتی احساس helplessیعنی درماندگی پیدا میکنه

🌳واگر این غم و اندوه و خشم رو در خودش نگه داره یکدفعه در ۱۵ سالگی سراغ مواد مخدر و دوست شدن با آدمهای ناباب میره و شما ناگهان از خواب بیدار میشین که چه بلایی سر بچه آوردین.

🌳احتمالا اشتباه شما وقتی بوده که فرزند دومتون به دنیا اومده و اونجا مراقب احساس فرزند اولتون نبودین و اونجا ضربه خورده .چون بچه اول همه چیز رو داشته و ناگهان مثل کسی که هوو سرش میارن و احساس میکنه که دیگه برای شما مهم نیست و چون بچه  خوبی نبوده پدر و مادر یه بچه دیگه آوردن و این بین بچه ها کاملا طبیعیه....

🌳پس شما در قدم اول باید بعضی اوقات بهش بگین ،تو بچه اول ما هستی،تو اول اومدی ، عکسهای بچگیش رو با هم نگاه کنید و بهش بیشتر توجه کنید ،چون بچه هیچی نداره ،غیر از شما و پدرش و به محبت شما نیاز داره .

🌳حتی بچه ها رفتار متفاوت رو تبعیض آمیز معنی میکنند و شما مثلا وقتی برای پسر دو سالتون چیزی میخرید باید به فرزند اولتون بگید پسرم : 

من ۱۰۰ تومن برای داداشت اسباب بازی خریدم ،همین ۱۰۰ تومن هم برای تو. هرچی دوست داری بگو تا بخرم ،اگر میخوای از همین اسباب بازی داداشت، برای تو هم بخرم و  به این روش نگذارید که احساس کنه بین اونها فرق می زارین.

🌳به مدت ۶ ماه جلوی خودتون رو بگیرید که اگر زمین به آسمون بره و آسمون به زمین بیاد حق ندارید که با فرزندتون دعوا کنید و عصبانی بشید .هر چقدر هم که احساس خشم پیدا کردین و ناراحت شدین مهم نیست .اصلا حق ندارید بچه رو دعوا کنید .

🌳 اگر فرزند اول شما پسر باشه به پدرش بگید که به مدت دوماه باید هر هفته پسر بزرگتون رو همراه خودش ببره بیرون و باهم برن بستنی فروشی یا رستوران و مثل یه دوست  با پسرتون صحبت کنه و بهش بگه پسر گلم بیا مثل دوتا مرد با هم بریم بیرون ولی تو به دادشت نگو که غصه نخوره فقط به مامانت بگو که بامن میای تا مامانت نگران نشه.وقتی که با هم حرف زدند

بهش بگه پسر گلم چرا دوست نداری تکالیفت رو انجام بدی ؟؟حالا یکم فکر کن ......من و تو دوست همیم .به من بگو چرا به حرف مادرت گوش نکردی عزیزم .هرچی دلت میخواد بگو .من دوست تو هستم 

هرجوابی که داد مهم نیست باید وادارش کنید که حرف بزنه و با شما دوست بشه .حتی ممکنه که هیچی نگه  ولی بازهم این روش جواب میده .

در خصوص بچه ها مهم اینه که خودشون کوشش کنند که بفهمند چشونه.و چرا ناراحتن .آزادش بزارین که هرچی میخواد بگه 

شاید بگه حوصلم سر رفته و یا فلان روز برای من اون وسیله رو نخریدی و شما در اثر جواب او به خیلی چیزها پی میبرید...در ۱۰۰ مورد ۹۹ تا به نتیجه میرسه و بچه دیگه لجبازی نمیکنه.

🌳روزی که شما  دوبار  یک حرف رو به بچتون گفتین واو به حرف شما گوش نکرد باید بدونین که از چیزی ناراحته و یا مشکلی داره که شما ازش بی خبرید.پس باید روشتون رو عوض کنید .

🌳ممکنه چند بار دیگه هم لجبازی کنه تا واکنش شما رو ببینه ولی اصلا دعواش نکنید و فقط با مهربونی بگید عزیزم ساعت چند میخوای مشقت رو بنویسی ؟؟ می خوای فلان  ساعت بهت خبر بدم ؟و کم کم مسئولیت پذیری رو بهش یاد بدین چون تنبیه و سرزنش هیچ فایده ای نداره .

🌳اگر بچه های ما اشتباهی میکنند باید بدونیم که ما یک جای کارمون ایراد داشته و مسئولیت خودمون رو بپذیریم و تقصیر رو گردن دیگران نیندازیم.

بسیار عالی و کاربردی.....ممنونم.ذخیره کردمش💐💐💐💐💐💐

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.