2777
2789

همه چی خوب بود یک ماه غیبش زد ، هفته پیش آن شد منم با اکانت فیک چک کردمش دیدم منو انفالو کرده حتی پیامی که یک ماه پیش فرستاده بودمم جواب نداده فقط سین کرده 

کسی که ادعای عاشقی میکرد یهو عوض شد 

بنظرتون کار درستیه بلاکش کنم با انفالو ، شمارشم پاک کنم ؟ یا اینجوری فکر میکنه از حرصم اینکارو کردم ؟ چجوری با سیاست باشم که خودش برگرده ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرامیخای برگرده کسی که یه بار تونسته بره بازم میره

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
میخوام برگرده که انتقام بگیرم ازش 

فقط خودتااذیت میکنی بیخیال 

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      

چند روز دیگه یکی یکی از صفحه ی زندگیت محوش کن

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
میخوام برگرده که انتقام بگیرم ازش 

این همش حرفه 

ک برگرده انتقام بگیرم

میخوای برگرده ک دلت اروم بگیره و در نهایت معجزه بشه باهم باشید

هیچ دختری نتونسته بعد برگشت انتقام بگیره احساساتش نمیذاره

پس بلاک کن و تمام

خدایا شکرت
این همش حرفه  ک برگرده انتقام بگیرم میخوای برگرده ک دلت اروم بگیره و در نهایت معجزه بشه باهم ...

کدوم دل وقتی همه احساساتمو کشته 

باشه عزیزم مرسی از راهنماییت ❤

واسه انتقام چیکار کنم که واسش همه چی گرون تموم شه ؟ فقط با رفیقاش خوشه 

نمیدونم 

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁