سلام.بچه ها من یه مشکلی دارم.اینکه موقعی که دسشویی شماره دو دارم یا موقع دفع باد شکم(خیییلی معذرت میخام)تپش قلب میگیرم.سرم گیج میره.فشارم میفته چشام سیاهی میره.آب قند میخورم یا نمک میذارم زیر زبونم خیییلی اذیت میشم تا اینکه دسشویی برم و حالم خوب شه.بنظرتون مشکل من چیه؟😥 خودتون یا دوروبرتون همچین چیزی دیدین؟؟
مخرج پر از مویرگ خونیه اینکه زیاد فشار بیاری موقع دفع و فشارت بیفته شاید نرمال نباشه ولی چیز عجیبی هم نیست ممکنه
اگر یبوست داری برطرف کن و حتما برو دکتر
تو منو انتخاب کردی❤ انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
نه من اصلا نمیدونم دسشویی دارم اولش تپش قلب میگیرم سرم گیج میره حالم بد میشه بعد میبینم دسشویی داشتم ...
چون خون هجوم میبره به اندام تحتانیت
تو منو انتخاب کردی❤ انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
هجوم خون یعنی باعث اینا میشه؟؟متخصص گوارش برم میفهمه بنظرتون؟
جز این چیزی به ذهنم نمیرسه
آره تشخیص میدن ممکنه کولونوسکوپی بنویسه
دکتر گوارش؟؟ قبلنا زیاد دکتر رفتم تاثیری نداشت همش میگفتن غذای نفاخ نخور یا آب زیاد بخور دفعت راحت ش ...
،😂یکی اینجاهمین مشکل شمارو داشت نمیدونم چی شد
من خودم وقتی استرسی شم اینجوری میشم میزنه به روده و سرگیجه
هیچی به اندازه جاری زشت به آدم اعتماد بنفس نمیده با خودمعهد بستمبه هیچعنوان داخل تاپیک های ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخهجدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بیشعور زودتر منقرض میشد🤣
با یه دوربین که سر یه شلنگ مخصوصه داخل روده ها رو میبینن
خواهش میکنم
هیچی به اندازه جاری زشت به آدم اعتماد بنفس نمیده با خودمعهد بستمبه هیچعنوان داخل تاپیک های ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخهجدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بیشعور زودتر منقرض میشد🤣