2777
2789
عنوان

درد مقعد. خانوما بیاید توروخدا

886 بازدید | 24 پست

سلام من چند ماهیه مقعدم خیلی درد میکنه اوایل اکثر روزا بود. اما الان 20 روز بود نداشتم اصلا. سری پیش تو پریودم داشتم. الانم نزدیک پریوده دارم. خیلی کشندست. نمیتونم بشینم میزنه ب زیر شکمو رحمم. داغ میشه شکمم. قبلنا زوده تحریک پدیر داشم ک رفتم پیش روانپزشک خوب شد علاعمش. نمیدونم از اونه؟ ازمایش و سونو هم دادم اندومتریوز نبوده. هموروعیدم نیس. ولی یبوست دارم. تجربه ای دارید؟ از درد دارم میمیرم. هرچی گرما میدم گرمی میخنرم مسکن میخورم فایده نداره. اما کافیه برم بیزون از دردش دیگه واقعا میمیرم توسرما بدتر میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روده تحریک پذیر داشتی رفتی پیش روانپزشک؟؟؟؟؟؟؟

بله. چون دوسال معده دردو پهلو درد داشم خوب نمیشدم بشدت استرس داشتم. رفتم زوانپزشک بخاطر استرسم بعد یماه همه علاعمم رفت و خوب شدم چون ریشه عصبی داشت دردام

بله. چون دوسال معده دردو پهلو درد داشم خوب نمیشدم بشدت استرس داشتم. رفتم زوانپزشک بخاطر استرسم بعد ی ...

بواسیر ببین نداری

ی دکتر برو معاینه بشی

حضرت حافظ میفرمایند: رسید مژده که ایام غم نخواهدماند چنان نماند و چنین نیز هم نخواهد ماند😍😍😍😍
بله. چون دوسال معده دردو پهلو درد داشم خوب نمیشدم بشدت استرس داشتم. رفتم زوانپزشک بخاطر استرسم بعد ی ...

منم بع از یک استرس شدید سه سال پیش همین درد رو یک شب تا صبح تجربه کردم  دقیقا مثل درد زایمان به مقعد وزیر دلم میزد

بواسیر ببین نداری ی دکتر برو معاینه بشی

میگم ک هوا سرده نمیتونم بخاطر دردش بزم بیزون یکم بهتر شه میرم. اخه بواسیر خون میاد بعد میزنه بیزون من هیجی ندارم. چون رودم تحریک پذیر بوده میگم نکنه دوباره عود کرده