2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سحرم بله دوسش دارم😍❤💚💛💟

طلوع آفتاب شما را به یاد چه چیزی می‌اندازد؟ امید، شروعی دوباره، معجزه، هدیه‌ای دیگر از سوی پروردگار برای زنده بودن، نام نیکوی سحر به معنای تمام این‌هاست...سحر به معنای سپیده دم است، سپیده دم لحظات تاریک و روشن و گرگ و میش قبل از طلوع خورشید است، زمانی که شب تیره نفس‌های آخرش را کشیده و سپیدی آغاز شده است. باید این شعر را بخاطر داشته باشید که " پایان شب سیه سپید است ". این سپیدی همان سحر است که نوید پیروزی روز را بر شب می‌دهد این یک معجزه است که هرروز اتفاق می‌افتد. سحرمعنای معجزه وسحرآمیز بودن را هم می‌دهد، علاوه بر تمامی این‌ها شما را بیاد سحرهای باصفای ماه مبارک رمضان هم خواهد انداخت. زمان‌هایی برای خلوت با خدا. نام دختر زیبا رویتان را اگر سحر بگذارید هیچوقت امید را فراموش نخواهید کرد." سحرخیز باش تا کامروا باشی"

سحرم بله دوسش دارم😍❤💚💛💟 طلوع آفتاب شما را به یاد چه چیزی می‌اندازد؟ امید، شروعی دوباره، م ...

واو چ توضیح زیبایی سحرم زیباست سیسی جون🥰

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه