2777
2789
عنوان

خاطرات زایمان طبیعی و جیغاش😑

| مشاهده متن کامل بحث + 6328 بازدید | 75 پست
بیشتر دردت میگیره ، بجاش یه جایی محکم باید بگیری زور بزنی 😂😂😂👍

من با جیغ دردمو کم کردم  شایدم کم نشد ولی حداقل عقده هام خالی شد خیلی دوس داشتم انقد جیغ بزنم تا آروم شم😁 

عشق من با همه اذیتا و کم خوابی ها و دعوا هامون 😂😂خوشالم که مامانتم😘تو نباشی یچی کمه تو زندگیم دوست داریم دخترم😍تیکر تولد دخترمه و خودم😁😁😁من 24 امم دخترم25 ام🤗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمی‌فهمم چرا جیغ میزنن،هیچ تاثیری نداره،درکمترشدن درد....من وقتی دردم شروع میشد ازیه جایی محکم می‌گرفتم وبه خودم می پیچیدم ونفسمو حبس میکردم،هیچ سروصدایی نکردم....اخراشم مامای همراهم ازحالت دستام میفهمید دردم شروع شده،

من با جیغ دردمو کم کردم  شایدم کم نشد ولی حداقل عقده هام خالی شد خیلی دوس داشتم انقد جیغ بزنم ت ...

😂😂😂😂 واقعا جیغ چاره ش نیس ، وقتی دردت میاد تو هم به یچیز دیگه قشار بدی بهتر میشه ، گاهی هم خودم خودمو محکم میگرفتم 😑

خسته نباشی 😂😂😂 من اصلا صدامم در نیومد 

من کلی منت گزاشتم سرشون گفتم من درد دارما ولی داد نمی‌زنم زنه خندید 😑😂 چنان هوار میکشیدم میگفتم شوهرمو بگین نگهبان بزنش راش نده بیاد 😐💔

عشق من با همه اذیتا و کم خوابی ها و دعوا هامون 😂😂خوشالم که مامانتم😘تو نباشی یچی کمه تو زندگیم دوست داریم دخترم😍تیکر تولد دخترمه و خودم😁😁😁من 24 امم دخترم25 ام🤗

من سزارین بودم خاطره اینا هم دارم ولی حال ندارم بگم

منتها ی خاطره بگم از بستری شدنم هفته ی ۷ بارداری به خاطر دیابت بارداری ۴ روز بستری شدم ی خانومی اورژانسی اومد با درد شدید زایمان بعد ماما اومد معاینه کنه یهو داد زد یا ابوالفضل بند نافش اومده جلو بدو بدو زنگ زدن دکتر دکنر گفت ببرین اتاق عمل

بند نافم ول نکنه ..بنده تدا رو همونجوری به حالت سجده که بود گذاستن رو برانکارد ماما هم دستش داخل بود باهاش میدوید طفلی😂تو راهرو و اینا جطوری رفتن دیگه نمیدونم😐

حالا من نمیدونم جرا بندناف جلوتر بیاد بیرون خطرناکه والا کلی گویا خطریه خیلی..

ی یاعت بعد حالشو پرسیدیم گفتن به سلامتی زایمان کرده و حالشون خوبه

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

اینو امتحان کردی؟!! 9 ماه کلاس بارداری رفتم میگفتن نفس عمیق سر زایمان فهمیدم همش کشکه نفس عمیق بکشی ...

عهههه . منم توی مرکز بهداشت کار میکنم توی کلاسا میگن 😂به همه هم توصیه میکنم زایمان فقط طبیعی . ولی خودم از طبیعی میترسیدم کلاسا رو هم شرکت نمیکردم یه وقت استرس نگیرم

من درد کشیدنام اصلا داد نزدم تحمل کردم

ولی بعداز اینک کیسه ابمو پاره کردن  بلند داد میزدم میگفتم خدااااااا     دست من نبود..

آقای قاضی#دلمون شده انبار حرف هایی که به موقع نزدیم🙃
بچه دوم که میگن راحت تر بدنیا میاد و زودتر زایمان انجام میشه

بعله خودمم اینجوری فک میکردمدخعلی شیکو مجلسی رفتم تازه فهمیدم بچه اول خدا بهم رحم کرده بود اون انگار در برابر زایمان دومم زایمان نبود البته شاید چون دومی امپول فشار زده بودن ولی اولی در حد پریودی بود اخراش یکم شدید ولی جیغ نداشت راحت لیز خورد اومد بچه دومی انقد زور زدم از صد طرف پاره شدم اخرام رفتم حراجی زیبایی چون منفجر شده بودم

‹ من یک کاشفم! کاشف دلَِخَِوَِشَِےَِ هَِاَِےَِ کَِوَِچَِکَِ ! ›