2777
2789

یکی از فامیلامون خیلی ریزش داشت گفت رفتم پیش طب سنتی بهم شامپوی گیاهی سبغ و روغن کندوش رو معرفی کرده 

نحوه استفاده هم به این صورت که شب تا صبح یا 3تا4 ساعت قبل از حمام (ترجیحا شب تا صبح نتیجش بهتره) بزنید به کف سر و ریشه موهاتون و اروم ماساژ بدین 

بعد برید حمام و بایه شامپوی دیگه روغن رو بشورید بعد شامپو سبغ رو بزنید بذارید 5 دقیقه توی سرتون بمونه بعد سرتونو بشورید 

لطفا حواستون باشه این شامپو و روغن تقلبیشونم هست حتما اصلشو پیدا کنید عطاری ها دارن 

قرص زینک خارجی هم درکنارش میتونید بخورید 

این فامیلمون خیلییی راضی بودمیگف ریزشش قطع شده و موهاش حجم گرفته میگف موهام محکم شدن و نمیریزن 

منم امشب خریدم که استفاده کنم

اگه نتیجه گرفتین برای خودم و خانوادم و اون فامیلمون دعا کنید💕💕

شماهم اگه تجربه دارید بگید❤

فقط روغن شب تا صبح بمونه رو سر ؟  به طبع آدم ها بستگی نداره چون یه سری روغن ها به پوست سر یه س ...

گفت روغن شب تاصبح بمونه بهتر نتیجه میده 

ولی میتونید 3 ساعت قبل حمام بزنید 

بگید بهشون موهاتون چربه یا خشکه که طبق اون بهتون بدن  

و حتی تو نت هم سرچ کنید خیلیا راضی بودن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.