من چند ماهه عروسی کردم امسال اولین یلدای متاهلیمه،
پارسال که عقد بودیم، خانواده داماد یلدایی آوردن،
شما این رسم و دارید که اولین یلدای بعد عروسی مادر عروس یلدایی ببره برا عروس؟
اگه دارین، چه چیزایی میبرین؟
ممنون 💚
🟢 آتش بس یک شوخی مضحکه، ما از ابتدا با امریکا و اسرائیل در نبرد بودیم. چیزی نمونده بود که اسرائیل رو برای همیشه از صحنه روزگار محو کنیم، اما... بدونیم و بشناسیم دشمنان داخلی رو که از موشک و پهپاد دشمن خطرناک ترن، همون ها که میترسن و مردم رو میترسون. الان هم با اشتباه نابخشودنی شون باعث شدن دشمنی که درحال مرگ بود، تجدید قوا کنه. و اما ما... یادمون باشه هر رأیی و هر انتخابی، هزینه خودش رو داره😉
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مثلا میوه و شیرینی و یه کادو(مثلا از وسایل اشپزخونه اطراف ما معمولا میبرن)
تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛ میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘
آره مامانم هر سال واسه من و آبجیم میاره. سال اول خیلی کادوی گرونی خرید. مثلا پارسال. موز. انار. پرتقال. کیوی. هندوانه. آجیل. شکلات و شیرنی. با 500 تومن پول. ولی اولین شب یلدایی و برام دستبند آورد با میوه و اجیل