2777
2789
عنوان

کسی با دعا خوندن ازدواج خوب داشته؟

209 بازدید | 22 پست

از ازدواج سنتی میترسم چون شکست خوردم. از دوستیای الانم بخاطر اعتقاداتم کنارنمیام و بیخیال شدم

نمیدونم چجوری میتونم ، کاش یه راهی بود بشه ازدواج خوب داشت

باور کنیم که چیزی به عنوان انتقاد سازنده وجود ندارد... انتقاد و شکایت دوستان را دلسرد و ناامید و دشمنان را به لجاجت وادار میکند. از امروز متعهد شویم نه از خود نه از خدا و نه از دیگران  و نه از طبیعت گله، شکایت و انتقاد نکنیم و فقط سپاسگزار پروردگارمان بابت داشته هایمان و خدمات دیگران باشیم:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین آنقدر مردم درگیر خرج و مخارج شدن که حد نداره 

پسر ها دنبال دختر پولدار 

دختر ها دنبال پسر پولدار 

اونم متوسط ها هم که پدوفیل شدن و دنبال دختر بچه های ۲۰ سال و ۱۴ سال افتادن 

کلن نظم ایران بهم خورده و دیگه هم درست نمیشه این وسط من و امسال شما سوخت میدیم 

💔خسته شدم از این همه نا عدالتی کاش جون مرگ بشم 
یعنی قبلا ازدواج کردی؟

اره الانم خواستگارای بدردنخور دارم

باور کنیم که چیزی به عنوان انتقاد سازنده وجود ندارد... انتقاد و شکایت دوستان را دلسرد و ناامید و دشمنان را به لجاجت وادار میکند. از امروز متعهد شویم نه از خود نه از خدا و نه از دیگران  و نه از طبیعت گله، شکایت و انتقاد نکنیم و فقط سپاسگزار پروردگارمان بابت داشته هایمان و خدمات دیگران باشیم:)

بجای ترس از سنتی دلیل انتخاب غلطتو پیدا کن قشنگم🌸

ویلیام گلاسر میگه؛

قبل از آنکه بتوانیم انتخاب های خوب بکنیم
باید دلیلِ انتخاب های بدِ خودمان را بفهمیم!

یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻
تو روخدا این دعا رو ول کنین دعا فوقش ۴۰روز ماندگاری داره 

منظورم دعانویس نیست بعدم طرف شوهرت شه چهل روز ماندگاری نداره دیگه

من خیلی دعا میکردم خدا همسری خوب و نجیب روزیم کنه. خداروشکر همسرم آقاست. حالا نمیدونم تاثیر داشته ...

خداروشکر خوشبختین

و اینکه از نماز اول وقت و دعای توسل و زیارت عاشورا غافل نشو 

تو قنوتت هم ایه ربنا هب لنا من ازواجنا و ذربتنا قره اعین وجعلنا للمتقین تماما رو بخون 

عاقبتت بخیر ان شاءالله🤲🏻

یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻
و اینکه از نماز اول وقت و دعای توسل و زیارت عاشورا غافل نشو  تو قنوتت هم ایه ربنا هب لنا من از ...

للمتقین اماما*

ی دختر عقد بود ولی شوهرش معتاد بود هرچی میخواست طلاق بگیره شوهره قبول نکرد چندبار رفت پیشه ی دعا نویس شوهره تعقیبش کرد فکر کرد زنش با کسی رابطه داره رفت دمدر در زد وقتی درو باز کردن پسره با چاقو دعا نویس و زد مرد فردا مراسمشه. دختره هم باچاقو زد تو کما هست بعد ب خودش اومد فهمید ک دختره فقط میومد دعا میکرد 

خدایا خودت به دلم آرامش بده
و اینکه از نماز اول وقت و دعای توسل و زیارت عاشورا غافل نشو  تو قنوتت هم ایه ربنا هب لنا من از ...

زیارت عاشورا هرروز ؟؟