2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سنتی ازدواج کردم ، البته به هم معرفی شدیم و چند ماهی با اطلاع خانواده ها تلفنی و بیرون ارتباط داشتیم 

بعد که دیدیم مشکلی نداریم هماهنگ کردیم واسه خواستگاری 

البته خانواده ها هم چند باری به واسطه آشنای مشترک همدیگه رو دیدن

من راضی ام 

اما مخالف ازدواج سنتی بدون رفت و آمد و یهویی هستم 

من به شدت به ازدواج دوستانه اعتقاد داشتم.اما به زرنگی دختر برمیگرده همه چیز.

ی دختر اگر زرنگ باشه دوران دوستی میتونه حقو حقوقو از دوست پسرش بگیره.پسره چون وابستس قبول میکنه.اما اینم بگم ی پسرایی برعکس عمل میکنن.کلی از حق و حقوق دختر میزنن چون دختر وابسته تره..هرچی میگن دختر باید کنار بیاد.

اما ازدواج سنتی عاقلانه است وقتی دیدی کیست مورد قبوله میبینی ازش خوشت میاد یانه.اگر دیدی به دلت نشسته مطمئن میشی عاشقشم میشی.خوبی سنتی اینه سرهیچی نمیتونه باخودت بحرفه.رسم و رسوما قشنگ اجرا میشه.سر مهریه و حق و حقوقا باخانوادت طرفه.تااخر عمرت هم از خانوادت حساب میبره.من سنتی ازدواج کردم وخیلی راضیم.

سنتی بود راضیم

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤