2777
2789
عنوان

بچه ها من هنوز تپش قلب دارم😓

153 بازدید | 26 پست

مدیر ی مدرسه ی روستایی هستم بچه ها اصلا حرف گوش کن نیستن خیلی بی ادبن و غیر قابل کنترل، منم شخصیت آرومی داشتم اما اینا زبون نمیفهمنن و مجبورم عصبی شم، اما وقتی هم عصبی میشم میام خونه تا ساعت ها تپش قلب دارم😓پس چیکار کنم بنظرتون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا کار سخت و پر زحمتی داری.

به نظرم یه خورده بی خیال باش. به خدا چند سال دیگه پشیمون میشی که سر هیچ و پوچ اینقدر از جونت مایه گذاشتی.

حیف عمر و سلامتی خودت.

به خدا این جماعت اگر فردا یادشون باشه که شما چقدر زحمت کشیدین

و خدایی که به شدت کافیست.
بچه روستا و شهری نداره وقتی با بچه مقابله به مثل میکنی لج میکنه .زمان ما نیست که از معلم میترسیدیم . ...

اتفاقا یک ماه از راه همدلی وارد شدم بدتر کردن، اما از این ماه که سخت تر گرفتم خیلی آروم تر شدن در عوض خودم دارم از بین میرم، خواستم استعفا بدم اداره نذاشت و گفت مدیر مناسب نداریم جایگزینت کنیم

تنبیه و تشویق 

حالا نه تنبیه بدنی ها

مثلا اون هفته مبصر نشه

تشویقم یروز اظافه تر مبصر باشه

یاهرچی دیگه

فقط باید رو تصمیمت قاطع باشی و هیچ جوره کوتاه نیایی

زمان میبره ولی جواب میده😏

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤