مدیر ی مدرسه ی روستایی هستم بچه ها اصلا حرف گوش کن نیستن خیلی بی ادبن و غیر قابل کنترل، منم شخصیت آرومی داشتم اما اینا زبون نمیفهمنن و مجبورم عصبی شم، اما وقتی هم عصبی میشم میام خونه تا ساعت ها تپش قلب دارم😓پس چیکار کنم بنظرتون
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بچه روستا و شهری نداره وقتی با بچه مقابله به مثل میکنی لج میکنه .زمان ما نیست که از معلم میترسیدیم .باید از راه تشویق و همدلی وارد بشی خیلی اذیت میشی استعفا
بچه روستا و شهری نداره وقتی با بچه مقابله به مثل میکنی لج میکنه .زمان ما نیست که از معلم میترسیدیم . ...
اتفاقا یک ماه از راه همدلی وارد شدم بدتر کردن، اما از این ماه که سخت تر گرفتم خیلی آروم تر شدن در عوض خودم دارم از بین میرم، خواستم استعفا بدم اداره نذاشت و گفت مدیر مناسب نداریم جایگزینت کنیم