2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من قبلا داستان زندگیمو اینجا گذاشتم .‌حدود دوسال پیش همین موقع ها ... منم زندگیم به واسه شهدا ...

عزیزم  میشه توضیح بدی چطوری بهشون متوسل شدی جواب دادن ؟، من خیلی بهشون متوسل شدم حتما خیلی گناهکارم که منو نمی بینن   برای ازدواجم نمی دونم چطوری ازشون بخوام 38 ،  سالمه غم و غصه امانمو بریده ، خیلی دل شکسته ام

خدایا شکرت ❤️ مطمئن باش همون خدایی که یونس رو از دل ماهی نجات داد، خدای شما هم هست ، شما رو هم از غم و غصه نجات میده و دعایت را مستجاب میکنه❤

وای خداااااااااا  موهای تنم سیخ شد یا شهدا 

کمک کنید 

بزار از معجزه ها بگم‌ : دعای معراج‌ و چله حق شناس میگن‌ معجزه اسسسسس  امتحان کنید دیگه   سلامتی امام زمان صلوات میشه یه دونه ام برای شهدا بفرستی  میگن امام حسین  کشتی نجاته‌  هر وقت مشکلی داشتی بگو یا حسین  دعای نادعلی ام قشنگه یادتون‌ نره‌ بخونیدش‌   دیگه حضور ذهن ندارم فقط التماس دعای عاقبت‌ بخیری‌ و ظهور   

چطور کسی که روزه هست شریک میشه برای نهار؟؟

من با تمام بدی هایم خدایی به شدت خوب و مهربان و بخشنده دارم، او تمام گناهانم را دید اما بخشید،تمام اشتباهاتم را دید اما نادیده گرفت،او تمام سرکشی هایم را طوری بخشید که فرشتگان نویسنده اعمالم هم از خاطرشان رفت، توبه مرا طوری پذیرفت که انگار هیچ وقت خطایی نکردم، روحم را تطهیر کرد،پاکتر از قبل، او تمام دعاهایم را اجابت کرد،تمام درهای بهشت را به رویم گشود،او تمام امیدم را با نگاه مهربانش پاسخ داد،عاشقانه مرا در آغوش گرفت، چقدر زیباست خدا داشتن
از شما التماس دعا عزیزم

من چله شهدا را برداشتم برای اینکه کار خوب و دائم قسمتم بشه اما متاسفانه 2 جا برام جور شد برای خرید خدمات آموزش و پرورش و نشد که نشد.

راستش ازشون گله دارم و میخوام برم گلستان شهدا گله کنم چون خیلی تلاش کردم و رو به این و اون زدم که سفارشم را بکنند اما آخرش نشد 

دیگه سنم میره بالا و شاید فرصتی نمونه 

همزمان شوهرمم این چله را برداشت برای حاجتش اما به مو رسید و نشد که نشد....

نمیدونم چرا یه سالیه خدا صدامو نمیشنوه و محل سگ بهم نمیذاره خسته شدم از اینهمه چله و دعا و نذر و ختم و تلاش برای رسیدن به اهدافم

عزیزم  میشه توضیح بدی چطوری بهشون متوسل شدی جواب دادن ؟، من خیلی بهشون متوسل شدم حتما خیلی گناه ...

من ده هزار بار بهشون متوسل شدم،هیچ وقت از شهدا اثر ندیدم،

از امامان معصوم اثر دیدم،حتی از مادربزرگ خدابیامرزم وقتی باهاش حرف زدم تو خواب جواب گرفتم،بارها از اذکار و جملات قرآن اثر دیدم.

بهت میگم وققتو تلف نکن،خیلی از این حرفا دروغ و خرافه هست،

اول از همه مراقب رفتارت با پدرو مادر باش،کاری کن ناخودآگاه دعات کنن و ته دلشون ازت راضی باشن.مراقب حرفات باش، دل نشکون،قضاوت نکن،دروغ و غیبت رو کنار بزار، محاسبه نفس و قرائت قرآن و نماز شب داشته باش، یه بخت عالی برات رقم میخوره.

اگه این پاراگراف بالا رو کامل عمل کردی و بعد از چندماه جواب نگرفتی بهم پیام بده

من با تمام بدی هایم خدایی به شدت خوب و مهربان و بخشنده دارم، او تمام گناهانم را دید اما بخشید،تمام اشتباهاتم را دید اما نادیده گرفت،او تمام سرکشی هایم را طوری بخشید که فرشتگان نویسنده اعمالم هم از خاطرشان رفت، توبه مرا طوری پذیرفت که انگار هیچ وقت خطایی نکردم، روحم را تطهیر کرد،پاکتر از قبل، او تمام دعاهایم را اجابت کرد،تمام درهای بهشت را به رویم گشود،او تمام امیدم را با نگاه مهربانش پاسخ داد،عاشقانه مرا در آغوش گرفت، چقدر زیباست خدا داشتن
من چله شهدا را برداشتم برای اینکه کار خوب و دائم قسمتم بشه اما متاسفانه 2 جا برام جور شد برای خرید خ ...

به امام زمان توسل کن عزیزم،نماز شب بخون،پیام قبلیمو بخون

برگرفته از کتاب خرچنگ ها پرواز میکنند... 

لطف خدا رو چرا اینطوری دیدی.... 

شما دچار شرک خفی هستید. 

شهدا رو چشم و قلب و روح ما جا دارند.. 

اگرم اگرم واقعی باشه لطف خداست. 

عاشق و رند و نظربازم و میگویم فاش....تا بدانی که به چندین هنر آراسته‌ام....👍😜