2777
2789
اسم ۴۰ شهید بنویس هرروز به نیتشون زیارت عاشورا بخون از ته قلبت و ۱۰۰ صلوات 

اسم چهل شهید را نوشتم و تمام زندگیشون را خوندم و بعضی هم از اقوام و آشنا بودن از روز بعد از اربعین شروع کردم تا یکشنبه که تمام شد 

روزی 100 تا صلوات براشون اما کارم نشد که نشد 

مشهد هم رفتم پیش امام رضا ازش خواستم اما نشد 

چرا خدا صدامو نمیشنوه؟ 

هر تلاشی هم به دعا که بگی کردم و از هیچ چیز کم نذاشتم آخرشم نشد 

دستتون درد نکنه شهدا شما روزیتونو از خدا میگیرید و زنده اید اما واقعا که خوب جوابمو دادید من که دفعه اولم بود رو زدم را دست خالی برگردوندید مرسی واقعا 😒😒

فک کنم روزه ش همون موقع ناهار که ساندویچ رو با زرشک پلو با مرغ خورد باطل شد عزیزم!!!

من با تمام بدی هایم خدایی به شدت خوب و مهربان و بخشنده دارم، او تمام گناهانم را دید اما بخشید،تمام اشتباهاتم را دید اما نادیده گرفت،او تمام سرکشی هایم را طوری بخشید که فرشتگان نویسنده اعمالم هم از خاطرشان رفت، توبه مرا طوری پذیرفت که انگار هیچ وقت خطایی نکردم، روحم را تطهیر کرد،پاکتر از قبل، او تمام دعاهایم را اجابت کرد،تمام درهای بهشت را به رویم گشود،او تمام امیدم را با نگاه مهربانش پاسخ داد،عاشقانه مرا در آغوش گرفت، چقدر زیباست خدا داشتن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به امام زمان توسل کن عزیزم،نماز شب بخون،پیام قبلیمو بخون

دیگه خسته شدم 

مشهد رفتم از امام رضا خواستم بعد از نمازهام دعا میکردم از خدا میخواستم روز اربعین از امام حسین خواستم و نذر کردم بعد هم این چله را برداشتم و آخرهم دست خالی برم گردوند ند 

اصلا دیگه موندم و کلی هم نا امیدم 

تتلو رو نمیشناسم قرانم تابهم ثابت نشده قبول ندارم.شما هم اگه با ساندویچ و خورش کرفس بهتون ثابت میشه ...

توییکه قران رو قبول نداری بیجا میکنی میای تو تاپیک شهدا.برو تو عرقخورا بگرد و اینجارو سمپاشی نکن ک خریدار نخواهی داشت.

چ مودب شدی؟!!,  خاک تو سرت در جواب زارتت بود .از گلستان پر بار ادبیاتت

دیگه خسته شدم  مشهد رفتم از امام رضا خواستم بعد از نمازهام دعا میکردم از خدا میخواستم روز اربع ...

حاجتت چی هست؟شاید لازمه از اصرار دست بکشی و به انتخابش راضی شدی و خودتو با موقعیت سازگار کنی

من با تمام بدی هایم خدایی به شدت خوب و مهربان و بخشنده دارم، او تمام گناهانم را دید اما بخشید،تمام اشتباهاتم را دید اما نادیده گرفت،او تمام سرکشی هایم را طوری بخشید که فرشتگان نویسنده اعمالم هم از خاطرشان رفت، توبه مرا طوری پذیرفت که انگار هیچ وقت خطایی نکردم، روحم را تطهیر کرد،پاکتر از قبل، او تمام دعاهایم را اجابت کرد،تمام درهای بهشت را به رویم گشود،او تمام امیدم را با نگاه مهربانش پاسخ داد،عاشقانه مرا در آغوش گرفت، چقدر زیباست خدا داشتن
حاجتت چی هست؟شاید لازمه از اصرار دست بکشی و به انتخابش راضی شدی و خودتو با موقعیت سازگار کنی

حدود 10 سالی هست که معلمم بدون بیمه و با حقوق ناچیز و حتی با بچه راه دور میرم دلم میخواد یا رسمی بشم یا توی شهرداری که همزمان اونجا هم تدریس میکنم مشغول بشم فرزند ایثارگرم و حیفم میاد بعد اینهمه تلاش و جون کندن بزارم کنار و بیام بشینم توی خونه.ضمن اینکه دیگه سنم میره بالا و شاید فرصتی برام نمونه

چیز زیادیه به نظرت؟

عزیزم  میشه توضیح بدی چطوری بهشون متوسل شدی جواب دادن ؟، من خیلی بهشون متوسل شدم حتما خیلی گناه ...

من خودم برا ازدواجم ب شهید همت و شهید جهان ارا متوسل میشدم. ک مرد قابلی سر راهم قرار بدن. از امام زمان میخواستم در حقم پدری کنن. نماز شب میخوندم. و بعد دوسال توسل ازدواج ایده الی نصیبم شد.

توییکه قران رو قبول نداری بیجا میکنی میای تو تاپیک شهدا.برو تو عرقخورا بگرد و اینجارو سمپاشی نکن ک خ ...

دوست عزیز، بوی گندی که بلند شده از فقر و بدبختی 

مردم و شرایط اقتصادی دیگه با خون شهدا هم نمیشه تطهیر کرد،من به امثال ایشون حق میدم.

من خودم هم عاشق اهل بیتم و هم عاشق قرآن، اما اجازه نمیدم کسب خرفه ها و توهمات ذهنی شو به اعتقادات من بزور بچسبونه.

اون بنده خدا دم اذان تازه فرصت کرده بیاد ناهار بخوره 

اون دیگه اسمش شام هست،

خدا قبول کنه

حدود 10 سالی هست که معلمم بدون بیمه و با حقوق ناچیز و حتی با بچه راه دور میرم دلم میخواد یا رسمی بشم ...

نمیتونی تدریس خصوصی کنی؟

روزه کله گنجیشکی گرفتن با همسایه سر. ناهار افطار کرده ؟؟؟😳😳

بحثی شده این ناهار همسایه 

ناهار رو دم اذان  فرصت کرده بخوره 

است جالبی همینه دیگه

تازه همسرم میگه تا حالا این نیمده بود مغازه ما غذا داغ کنه

دوست عزیز، بوی گندی که بلند شده از فقر و بدبختی  مردم و شرایط اقتصادی دیگه با خون شهدا هم نمیش ...

مسایل اقتصادی چ ربطی ب زنده بودن شهدا داره؟!اون شهدا خودشون مظلومین جامعه بودن. گردن کلفتها ک جاشون سفته!

شما دچار تناقضی ک هم اهل بیت و قران  رو قبول داری هم ب کسی ک قران رو قبول نداره حق میدی تا به اونچه ک در قرانت بارها تاکید شده توهین کنه!بنظرم روی اعتقادی ک مدعی هستی ب داشتنش تجدید نظر کن.

ببین واقعا کدوم طرفی هستی. قران ب کسی اجازه توهین ب ساحتش رو نمیده. اگه قران رو قبول داری چطور خرافات میدونی .!!!!!!