2777
2789
بله گلم میشناسم شما رو..واسه همین که شرایطت رو میدونم میگم که ماشاالله خوبه بازم میتونی فکر کنی..بعد ...

پسرم ارومه؟😂😂😂لجباز نیست از اونا که مدام جیغ و داد میکنن ولی شیطونه تا دلت بخواد🤦🏻‍♀️یکسالش نشده بود از رو دسته ی مبل میرفت رو اوپن مینشست😐

منم خواهر ندارم واسه همین دلم ی دخترم میخواد اگه خدا بخواد

بله البته ۱۰۰ درصد نیست ولی تا ۷۰ ۸۰ درصد جنسیت دلخواه میشه نسبت به هزینه ش ارزش داره به نظرم ای وی اف خیلی گرونه واز طرفی فشار زیادی به بدن زن میاره ولی خب ۱۰۰ درصده

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شاالله برای شماهم ب شما ی دختر ناز بده ب منم ی گل پسر

انشالله به همین زودیا ی پسر کاکل زری کپل و مپل میاد تو دلت😍توکل به خدا

پسرم ارومه؟😂😂😂لجباز نیست از اونا که مدام جیغ و داد میکنن ولی شیطونه تا دلت بخواد🤦🏻‍♀️یکسالش نشد ...

الهی عزیزدلم..خدا حفظش کنه جوجه کوچولو😚😚😚

آره وی اف واقعا هم سخته و پر دردسر برای خانم ها.

ان شاالله هرچی به صلاحه اتفاق بیفته عزیزم..کنار خانواده همیشه خوش باشید و سلامت 🌹❤

الهی عزیزدلم..خدا حفظش کنه جوجه کوچولو😚😚😚 آره وی اف واقعا هم سخته و پر دردسر برای خانم ها. ان ش ...

ممنون گلم

همچنین شما😘

به هرچی فکرکنیم پیش میاد!!! چقدر انرژی منفی میدی به خودت! ان شاالله باردار میشم و بدون مشکل همه غرب ...

انشالله چ خوبه ک انقد مثبت اندیشی منم طبیعی بود رفتارشونم خوب بود هزینشم تقریبا میشه گفت رایگان بود ۷ سال پیش ۶۰هزار تومن بود😂ولی از طببعی میترسم از بس درد داشت کلشم ۳ ساعت طول نکشیدا

در من تیمارستانی قصد شورش دارد
خدا حفظشون کنه الهی.😍 بله منم خیلی دوسدارم ولی از همون دو سال اولش که سخته میترسم😐😐 کاش ناخواست ...

مرسی گلم و همچنین فرزند شما رو😘

آره کااش چون واقعا حیفه فاصله خیلی زیاد بشه کار سخت تر میشه😃 ولی نترس برا من فقط چندماه اولش سخت بود چون بچه ها هم باهم فرق دارن همشون شیطون نیستن معمولا دومی ها آرومترن من دختر اولم خیلی شیطون بوده و هست ولی دومی خیلی آرومه با اولی هزار درجه فرق داره برا همین سختیش کم شده من یکی دیگه هم میخوام چندسال دیگه😂

چرا دیره عزیزم منم صبر کردم وضعیتم بهتر بشه اقدام کردم برا دومی دخترمم ۶ سالشه

خب دیر از نظر من

من الان دخترم 4سالشه الان یه سال بچه میخام نشدالبته هفت ماه اقدام داشتم، آدم که نمیدونم کی بشه شاید با اولین اقدام شایدم یه سال بعد.

بنظرم اختلاف بچها از 3تا 6سال قابل قبول کمتر مادر خیلی اذیت میشه بیشترم مشکلات خودش داره بچه اول بره مدرسه بعد نوزاد تازه دنیا اومده دیگه اولی بدون همبازی مونده و وقت درس و توجه شه

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆
 انشالله چ خوبه ک انقد مثبت اندیشی منم طبیعی بود رفتارشونم خوب بود هزینشم تقریبا میشه گفت رایگا ...

ای وای😄 خوب بوده که سه ساعت منم اینجوری بود،

بعضیا مثل خواهرم یه زور کامل مثل اون باید سزارین میشد خیلی اذیت شد

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆
ای وای😄 خوب بوده که سه ساعت منم اینجوری بود، بعضیا مثل خواهرم یه زور کامل مثل اون باید سزارین میشد ...

یه روز😅