2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بانخ وسوزن چجوریع من انجام بدم؟

سوزن ونخ میکنی بعد بادست راستت رومچ دست چپت میگیر دوتادستات باید بدون حرکت باشن بعد کم کم خود سوزن تکون میخوره اگه دایره بچرخه دختر اگه عقب وجلو بره پسره

سوزن ونخ میکنی بعد بادست راستت رومچ دست چپت میگیر دوتادستات باید بدون حرکت باشن بعد کم کم خود سوزن ت ...

پس اینکه میگن.... همه بچه ها را نشون میده چی... خب اصلا برای بچهه فعلی هست بلخره یا همه بچه ها قبلی و بعذی را نششان می ده... 

امام رضا که رفتم داخل حیاط ناخودآگاه اشک ریختم حسش کردم و به دلم افتاد اون خواسته قلبی چندین ساله م رو گرفتم هیچ وقت زیارت اینجوری نکرده بودم هنوز مشخص نیست وقتی حاجتم گرفتم میام همنیجا میگم نذرهام ادا می کنم اسلام علیک با علی بن موسی الرضا.اگر میشه سه تا صلوات بفرست حاجتت بگیری
پس اینکه میگن.... همه بچه ها را نشون میده چی... خب اصلا برای بچهه فعلی هست بلخره یا همه بچه ها قبلی ...

همه بچه هارونشون میده حتی بچه ای که خدایی نکرده سقط شده باشه

همه بچه هارونشون میده حتی بچه ای که خدایی نکرده سقط شده باشه

سلام میشه روشش توضیح بدین خب یعنی مثلا من از کی در نظر بگیرم چون از اول میچرخه.. فاصله سنی ها هم نشون میده؟ من هرکار میکنم نمی فهمم

امام رضا که رفتم داخل حیاط ناخودآگاه اشک ریختم حسش کردم و به دلم افتاد اون خواسته قلبی چندین ساله م رو گرفتم هیچ وقت زیارت اینجوری نکرده بودم هنوز مشخص نیست وقتی حاجتم گرفتم میام همنیجا میگم نذرهام ادا می کنم اسلام علیک با علی بن موسی الرضا.اگر میشه سه تا صلوات بفرست حاجتت بگیری