2777
2789
عنوان

شما هم مادرتون خدااااتونه؟؟

104 بازدید | 12 پست

تازه به جا یه تایپی دیدم خانمی از مامانش ناراحت بود خیلییی دلم‌شکست😞 بعضیا قدررر. داشته هاشون نمیدونن و خداااا نکنه اون روزی برسه که نداشته باشن من نمیدونم چراااااا بیش از اندازه مادرم دوست دارم بیششششششش از اندازه که حاظرممممم اعضای بدنم ببخشم بهش ففط بخنده و‌سلامت باشه حاظرم دنیام سیاه باشع اما مادرم خوشحال باشه مادر خداس من مادرمو اگه بشه ستایش میکنم🙏🏽😞😞 خدای من مادرمه و از خدا شاکرم‌فقط مادرم تا من زنده هستم باشه قبل مادرم من برم

خستم از همه نرسیدن ها

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب همه مث مادرشما خوب نیستن بعضی از مادرا فقط از مادر بودن بچه بدنیا اوردنو بلدن

میدونم حق گفتم ولی سر جدت لایک نکن🤦🏻‍♀️🤍                        کنکوریم میشه برا قبولیم با دل مهربونت برام صلوات بفرستی؟ 🤍

بعضی از دخترا پسرا کلا دوست دارن برگردن به عقب یکی واسه عشقش بکی واسه دوستش یکی واسه خاطرات بچگی یکی واسه تحصیل وووووووووووو من بخاطر بشاشی مادر پدرم واسه جونیشون واسه خنده های بلندشون واسه تو بغلش خوابیدن ارامش واسه قصه های شب ها واسه دعای بعد خوابمون واسه موهامو شونه میکرد میبست واسه بردن خرید باهتش میرفتم واسه کلییی بودنا کنارش که دلش شاد بود بی غم و غصه اونا میخوام😞 من شبها همش به این معجزه فکر میکنم

خستم از همه نرسیدن ها

بله چون واقعا همه کاری برام کرد هم مادری کرد برام هم پدری 

مادر هر چقدر هم بد باشه بازم مادره ، مادر تکرار نمیشه 

خیلی دلم میخواد به کسانی که انقدر از مادرشون بد میگن بگم یعنی اگه مادرتون خدای نکرده فوت کنه ناراحت نمیشین عذاب وجدان نمیگیرید ؟ 

با چشم خودم دیدم که میگم دختره میزد تو سر خودش از پشیمونی ولی خب دیگه چه فایده داشت پشیمونی 

قشنگی آدما تو دلشونه نه صورتشون...                                                                    
بله چون واقعا همه کاری برام کرد هم مادری کرد برام هم پدری  مادر هر چقدر هم بد باشه بازم مادره ...

دقیقاااا منن خیلییی دیدم مادرش از دست داد یک عمر عذاب وجدان داره یا دختر عمم پدرش از دست داد هنوززز خودشوووو نمیبخشه که چرااااااا اون حرفا بهش زد دلش شکست وووووو مرگ خبر نمیده کی میاد تو اوج میبره حسرتش میمونه چرااا خوب نباشین که  عذاب نداشته باشیم انشالله همه پدر مادرا تنشون سالم باشه اوناییی هم که اسمونی شدن بچه هاشون ببخشن که شک ندارم میبخشن روحشون در ارامش باشه

خستم از همه نرسیدن ها