2777
2789
دخترم حدود یک ماهشه، دایم آویزون سینه هست، ینی خواب نداره که هیچ، به فاصله هر پنج دقیقه دوباره شیر میخوره، ینی من همش در حال شیردهی، این طبیعیه آیا؟
نی نی مو امام رضا برام از خدا گرفته،خودشم مواظبشه
شیرت کافیه؟ شاید شیرت کمه یا درست میک نمیرنه و شیر کافی بهش نمیرسه که دایم شیر میخواد اصولا باید 19تا 15 دقیقه شیر بخورن و بعد تا 2ساعت بعدش دوباره شیر بخوان
یه گل دارم دوستش دارم منتظر دومیشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیر خوبه فک کنم،دکترشم گفت پرخوری میکنه، به خاطر دل درد دایمش همش سینه میخواد، الانم گریه می کنه مب خواد بیست و چهارساعته،چه کنم
نی نی مو امام رضا برام از خدا گرفته،خودشم مواظبشه
سلام، منم الان دخترم سه ماهشه، از اول همینطور بود کولیک هم داره دایم بغلمه، تند تند هم شیر میخوره، شیرم هم خوبه ولی ریز مونده هر کی میبینه میگه وای چقدر کوچولو،همه با کوچیکیا پسرم مقایسش میکنن
خدای مهربان امروز دوباره از خواب بیدار شدم....نفس میکشم...
عزیزانم یک روز دیگر در کنارم هستند... از تو ممنونم
با یه دکتر فوق تخصص نوزادان در موردش صحبت کن . البته بیشتر بچه ها همینطوری هستن و خیلی در این مورد اذیت میکنند . این مسیله ممکنه دلایل متفاوتی داشته باشه اگراز نظر خودت فاصله ها خیلی کمه و مطمینی شیرت خوبه و زیاده با یه فوق تخصص نوزادان مشورت کن چون بچه نباید دایم زیر سینه به این شکل باشه .