2777
2789

گفت یه رازه ک نمیتونم بگم.برای رضای خدا این کارو کردم.من ک هر چقد فک کردم نفهمیدم چرا دوستای چندین سالشو ول کرده.نظر شما چیه

شاید دوستاش ادمای بدی شده بودن 

دخترنازنینم ، عشق مادر ، چرا نیومده پرکشیدی 😭 چرا رفتی ؟ بخدا قول داده بودم برات بهترین مادر باشم 😭 چرا ۳ماه قبل امدنت رفتی برات لباس گرفته بودم 😭 فرشته کوچولوی من گفتن شبیه من بودی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭هیچوقت داغ از دست دادنت رو فراموش نمیکنم....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب شده بابا دوستای شوهر من همشون مجرد و عیاش کاش بهم بزنه باهاشون

منممم😣😣😣😣😣الانم پیششونه

دخترنازنینم ، عشق مادر ، چرا نیومده پرکشیدی 😭 چرا رفتی ؟ بخدا قول داده بودم برات بهترین مادر باشم 😭 چرا ۳ماه قبل امدنت رفتی برات لباس گرفته بودم 😭 فرشته کوچولوی من گفتن شبیه من بودی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭هیچوقت داغ از دست دادنت رو فراموش نمیکنم....
آخه همیشه میگف آدمای خوبین

بهش پیله شو که بگه 

مهم نیست، اینو بدون زندگی در تغییر و آدم ها بزرگ تر میشن دیدگاه ها متفاوت 

داشتن یک دایره یکنواخت از دوست دیگه جوابگوی روحیات فرد نیست 

همراه با مسیر زندگی دوستی ها هم عوض میشن 

به نظرم سرکار گذاشته از بس پرسیدی اونم حالت رمزالود جواب داده 

بی توجه بشی خودش بهت میگه. 

بگو اگه ی نفرو کشتین بهم بگو نترس لوت نمیدم

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

شاید شوهرت رفیق ناباب بوده😆😆😆

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد
وای چ بد مثل شوهر من تاصبح بیرون معلوم نیست چ غلطی میکنه البته من عقدم

هعییی من ۳ ساله امدیم زیر یه سقف همینه اصلا عوض نمیشه تا ۳ شب باهاشون بیرونه