2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام بابت مزه غذا هم راضی هستین؟

ببین بستگی به ذائقت داره، مثلا من ترجیح میدم ماهی کبابی تو فر درست کنم تا توی سرخ کن، بستگی به ذائقت داره، ولی مرغ با پوست خیلی خوب سرخ میشه، سوسیسم خیلی خوب توش سرخ میشه، نمیدونم منظورتوندیگه چه نوع غذاهاییه؟

ببین بستگی به ذائقت داره، مثلا من ترجیح میدم ماهی کبابی تو فر درست کنم تا توی سرخ کن، بستگی به ذائقت ...

مثلا شنیدم میگن حتی سيب زمینی‌ که توش سرخ کنی مزه سرخ کرده با روغن نمیده و خوشمزه نیست در اون حد

مثلا شنیدم میگن حتی سيب زمینی‌ که توش سرخ کنی مزه سرخ کرده با روغن نمیده و خوشمزه نیست در اون حد

حقیقتشو بخای من سیب زمینی تو سرخ کن رو طعمشو بیشتر میپسندم تا تو روغن، بخصوص که یه قاشق روغن میزنم، با نمکو زردچوبه بعد با هم قاطی میکنم میزارم یکمی بمونه بعد عالی میشه، یعنی هم سالمه هم عالی، کدو هم مرتب برا یتیمچه توش درست میکنم واقعا عالی میشه ولی بادمجون سیاه میشه  یبار انجام دادم راصی نبودم

واقعا ممنون از راهنماییتون 🥰

خواهش میکنم عزیزم شاید اولین بار درست کنی و راضی نباشی فکر کنی ۵، ۶ ملیون پول دور ریختی، ولی بدون که قلقش دستت نیومده، من ادیل سیب زمینیام نپخته میشد فکر میکردمتهش اینجوری سرخ میشه ول یمدت بگدره قلق دستت میاد نطر کاربرا رو هم تو دیجی کالا بخون