2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ثبت نام کردم تاالان قولنامه نخواستن

خونتون چجوریه؟ کجا زندگی میکنی؟ منم الان دارم تو خونه امتحانی ثبت نام میکنم نوع سکونتو زده یا شخصی یا سازمانی یا اجاره ای .خب شخصی ک نمیتونیم بزنیم سازمانی هم نیستیم مجبوریم اجاره بزنیم اونوقت کد رهگیری نمیخوان؟

آره

شما اینکارو کردی؟ خب من هزینه ی زیاد نمیتونم بکنم.من مبلغ اجاره نامه رو یعنی پیش پرداخت با ماهیانه رو کم تر بزنم هزینه کمیسیون کم میشه ..یعنی ممکنه این مبلغ بعدا تاثیر گذار باشه یا همون کد مهمه

خونتون چجوریه؟ کجا زندگی میکنی؟ منم الان دارم تو خونه امتحانی ثبت نام میکنم نوع سکونتو زده یا شخصی ی ...

ما هم زدیم اجاره... خونه سازمانی مادرشوهرمه

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

شما اینکارو کردی؟ خب من هزینه ی زیاد نمیتونم بکنم.من مبلغ اجاره نامه رو یعنی پیش پرداخت با ماهیانه ر ...

نه برادر شوهرم رفت یه قولنامه صوری با مادر شوهرم نوشت... 

واسه قولنامه ی صوری که هزینه ی واقعی رو نباید بگیرن... 

بهشون بگین صوری هست واسه مسکن ملی... 

نه برادر شوهرم رفت یه قولنامه صوری با مادر شوهرم نوشت...  واسه قولنامه ی صوری که هزینه ی واقعی ...

خب مبلغ اجاره اینارو چن زدین .من از ی بنگاه پرسیدم میگ اگر پنجاه تومن ماهی دویست هزار بزنی دو طرف کلا پونصد پرداخت کنی اوکیه ..ولی مبلغ پایین تو اجاره نامه بنویسی کمتر هم میش ..بنظرت اون مبلغه خیلی مهمه؟؟

خب مبلغ اجاره اینارو چن زدین .من از ی بنگاه پرسیدم میگ اگر پنجاه تومن ماهی دویست هزار بزنی دو طرف کل ...

من در جریان نیستم که چیکار. کردن. اما به نظرم با چندتا بنگاه دیگه تماس بگیر و بگو یه قولنامه صوری میخام. چقدر هزینه می گیرین؟ 

بوون اجاره نامه چجوری پس نوع سکونتو انتخاب کردین اصلا نمیش ک

نمیدونم شاید چون ما قبلا انتخاب ثبت نام کردیم نخواستن ما سری اول ثبت نام کردیم

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹