2777
2789
عنوان

عشق و طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 22 پست
عقد کردم قشنگم 

خب نمیشه تا ۱۸ صبر کنی برا عروسی؟ میدونی آدم دیدش نسبت ب خیلی جیزا باز تر میشه چیزای مهم تری به چشمش میاد

برا زتدگی مشترکتون هم خوبه 

برای تعجیل در ظهور حضرت ولی عصر (عج) صلوات      ❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤ ..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب نمیشه تا ۱۸ صبر کنی برا عروسی؟ میدونی آدم دیدش نسبت ب خیلی جیزا باز تر میشه چیزای مهم تری به چشمش ...

عزیزم من الان تو شرایطش قرار گرفتم 

نامزدم میگ درس ن ولی من اگ بخام بخونم باید جدا بشم حالا نمیدونم چ انتخابی درسته 

تا ۱۸ نمیشع چون پای دزس و زندگی الان اومده وسط 

فقط ی نظر خواستم ولی همه سرزنش کردن و رفتن😣

عزیزم ببین میتونی با سیاست بهش بگی ک قبول کنه 

مثلا بگی اره سوادم بالا باشه باکلاس تره مثلا

خودش تحصیلاتش چقدره؟

برای تعجیل در ظهور حضرت ولی عصر (عج) صلوات      ❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤ ..

عزیزم من الان تو شرایطش قرار گرفتم  نامزدم میگ درس ن ولی من اگ بخام بخونم باید جدا بشم حالا نم ...

میفهمم عزیزم ببین مگه جه ایرادی داره مگه رفتین سر خونه زتدگیتون؟ ببین حتما ک قرار نیست بری سر کلاس . کلی فیلم آموزشی هست ک میتدنی توی اینترنت ببینی بعدم امتحانارو فقد تو مدرسه شرکت کنی (برای این شرایط حتما بپرس ک اینجوری هنوزم هست یا ن)

اینجوری تایم ات هم زیاد نمیگیره راستی میتونی یع رشته ای انتخاب کنی از کار و دانش یا فنی ک هن درس بخونی هم هنر یاد بگیری مثل طراحی دوخت درساشم نسبت به رشته های نظری راحت تره (بعضی هاش) ببین ینی بهش یجوری بگی ک خیالشو راحت کنی بعدش نمیری مثلا دانشگاع یا خیلی وقت گیر نیست میتونی هم به خدنه برسی هن درست هم درآمد داشته باشی یا اینک اصلا برای خودت یه حرفه ای بلد باشی . بتظرن با یه مشاور خوب صحبت کن ک بهت بکه با توحه به شخصیت همسرت چطور بهش بگی . هر کسی یه رگ خوابی داره یه جور راضی میشه میدونی‌..

اره بعضی از کاربرای  نی نی سایت کلا همینجورین حرص میخورنو حرص میدن فقد 🤦‍♀️

عزیزم چرا انقد گیر داده به درس خوندنت؟  چند سالشه نامزدت؟

۲۰ سالشه 

میگ میری ی وقت از مدرسه اومدنی پسر چیز میفته دنبالت 

کلا بهونس نمیدونم مامانش انداخته تو کلش یا ن چون ادمی هم نیس ب حرف مامانش گوش بده 

ولی اینارو بهونه کرده میگه نخون 😐