2777
2789

کلا هرچی 

اولین استرس 

اولین قرار

اولین چیزایی ک توی ذهنتون نقش بسته😍😍😍😍

من خودم به دنیا اومدن خواهرم بود که دیدمش اولین بار و همیشه جلو چشممه😍😍😍😍😍

تو آهنگ هایی هستی که گوش میدی،تو اشک هایی هستی که در تنهایی خودت میریزی ؛تو تمام تجربه هایی هستی که در زندگی لمسشون کردی و تمام اتفاقاتی که در تنهایی خودت تجربه و حسشون کردی، تو‌تمام انتخاب ها و‌ همه اتفاقات تلخ و شیرین زندگیت هستی و با همه اینها در کنار هم جذاب و دوست داشتنی میشی🌸

اولین بوس عاشقونه👍

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولین بار که رفتیم 

با اینکه تو شهر زندگی میکنیم و خیییییلی کم پیش میاد سگ باشه 

ی سگ تو مسیر رفت و برگشت دنبالمون بود😐💔 

هیچقت یادم نمیره 

کلا رید به حالمون😂😂😂

- خود خَزانیم و دم از شوق بهاران ممی‌زنیم.                           در وطن خویش غریب :)                                                    ستین ۱۹ هستم دیگه 😌❤️
اولین شب ادراری خونه مردم😂

🤣🤣🤣🤣

تو آهنگ هایی هستی که گوش میدی،تو اشک هایی هستی که در تنهایی خودت میریزی ؛تو تمام تجربه هایی هستی که در زندگی لمسشون کردی و تمام اتفاقاتی که در تنهایی خودت تجربه و حسشون کردی، تو‌تمام انتخاب ها و‌ همه اتفاقات تلخ و شیرین زندگیت هستی و با همه اینها در کنار هم جذاب و دوست داشتنی میشی🌸
اولین بار که رفتیم  با اینکه تو شهر زندگی میکنیم و خیییییلی کم پیش میاد سگ باشه  ی سگ تو ...

وای سگ😑😑😑

اولین بار رفتیم مشهد😍😍حال دلمون بد بود خیلی واقعا نیاز داشتیم 

قربونش برم ردمون نکرد 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
وای سگ😑😑😑

شانس ماعه😑 

ولی به یاد موندنیش کرد😂😂

- خود خَزانیم و دم از شوق بهاران ممی‌زنیم.                           در وطن خویش غریب :)                                                    ستین ۱۹ هستم دیگه 😌❤️

من ۱۵ سالم بود دبیرستان بودم،به بهونه کلاس فیزیک ،تیپ زدم مثلااا😅تیپ لاکچری و باکلاس اون زمان:ی کلیپس گندهه گنده،درست بالای سرم موهامو فرق کج کردم 😅،شال بنفش و سیاه و زرد  ،مانتو سیاه تنگگگگ و کوتاه،خودشم دکمه ای نه زیپی بود،شلوار تنگ بنفش😅کفش اسپورت بزرگ رنگارنگ مد بود پوشیدم ،مثلا ارایش کردم دور از چشم مامانم ،و رفتم اولین قرارم با دوست پسرم ،کجا؟؟کوچه پشتی مدرسمون😂اونم ۱۸ سالش بود

۱ ساعت تو کوچه فقط راه رفتیم حرف زدیم😂ایشون الان شوهرمه 😊بعد ۶ سال دوستی ازدواج کردیم ،اولین و اخرین عشق زندگیمه،به خاطر همین ما اولین ها رو باهم تجربه کردیم

❤Che khobe ke daramet

اولین باری که مردم چند سال پیش بود از اون موقع به بعد در روز یه چند باری میمیرم و دوباره از گور بر میخیزم😐👍🏻🫂

Sandman, I'm so alone🍭Don't have nobody to call my own🫂Please turn on your magic beam🪄Mr. Sandman bring me a dream❣️✨Make her the cutest that I've ever seen🙈                                                   song:Mr. Sandman🌈🌙🌧️
من ۱۵ سالم بود دبیرستان بودم،به بهونه کلاس فیزیک ،تیپ زدم مثلااا😅تیپ لاکچری و باکلاس اون زمان:ی کلی ...

وای چقد خوب بود🤣🤣🤣😍😍😍