2777
2789
منم بوش دارم اصن مکشش خوب نی با اینکه صدا نداره اصن

قدرت موتور رو باید نگاه کنی که قوی باشه

هرچقدر وات دستگاه بیشتر موتور قوی تر

اینکه فرضا مارک بوش هست دلیل بر عالی بودنش نیست ممکنه شما با توجه به محدود بودن بودجه بوش خریده باشی ولی ارزونش رو انتخاب کرده باشی و موتور ضعیف باشه

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم جاروبرقی مواظبت میخواد

باید تمیزش کنی فیلتراشو موتورشو لوله هاشو تا کارکردش برات خوب باشه

من ۱۵ ساله هنوز مکشش خیلی خوبه  

عزیزم جاروبرقی مواظبت میخواد باید تمیزش کنی فیلتراشو موتورشو لوله هاشو تا کارکردش برات خوب باشه من ...

همه کار کردم،سیمش قطع و وصل میشه،ولی خب فک کنم برا چهار سال خوب دووم اورده

همه کار کردم،سیمش قطع و وصل میشه،ولی خب فک کنم برا چهار سال خوب دووم اورده

ببر نمایندگیش تا درست کنن میتونی حتی موتورشو عوض کنی

من همون سال اول همینطور که کار نیکرد یه کتری پر آب جوش روی بخاریم بود دسته جارو برقی بهش گیر کرد افتاد روی جارو برقی موتورش سوخت بردم موتورشو برام عوض کردم 

احتمالا چیزی توش گیر نکرده؟

خالی می‌کنیم آشغالاش؟

اگه فی لتر داره اونو عوض کن

جان مادر تو آمدی تا هر لحظه بهانه ای برای خندیدن داشته باشم،پسر قششنگم،مواظب خودت باش جان مادر(کسی ‌سوال‌ می‌کند به خاطر چه زنده‌ ای؟و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم)