2777
2789
عنوان

به نظرتون من چی کار کنم😭😭😭

218 بازدید | 9 پست

حالم اصلا با رشتم خوش نیست الان که می نویسم اشکم بند نمیاد یه رشته خیلی سختیو انتخاب کردم که شرایط مهاجرتم سخته دانشگاهم بومی نیست باید خوابگاه بمونم قبلا فک می کردم پزشکی بیارم دیگه برام زندگی عالیه ولی الان می بینم دانشجوهای پزشکی و رزیدنتا هی خودکشیو ناراضی از درآمد اگه عمومی بمونم درآمدم خوب نبست اگه بخوام تخصص بخونم یه عالمه سهمیه هست قبول بشم رزیدنتی خیلی سخته خیلییی اذیت می کنن بخونم اکثرا انباشته هستن رشته هاش خیلییی سخته واقعا چیزیو که سال ها بود آرزوشو داشتم روپوش سفید اینجور چیزا الان فقط احساس تنفر دارم 

الان پزشکی شهریه پرداز می خونم اینش برام خیلی سخت تره اونقدر زحمت کشیدم الانم باید منت بکشم که هر ترم از بابام پول بگیرم 

به خانوادم می گم تغییر رشته بدم پرستاری تهران که دانشگاهش عالیه بعدش مهاجرتش خوبه ۴ ساله راحت تر مستقل میشم می گن تو حالت خوب نیست فضا جدید ترسیدی پشیمون میشی 

شما بگین من چیکار کنم الان از وقتی این رشته لعنتیو قبول شدم فقط هرس می خورم😭😭😭

می ترسم انصراف بدم همم می ترسم ادامه بدم😭😭😭

خب چرا فقط گوشت و مرغ و میوه نخوریم؟؟!!روسری و مانتو و شالم خیلی گرونه!!...😏😏😏
منم پرستاری میخونم به خدا الان افسردگی دارم. این رشته ها فقط از دور خوبه. الان انقدر استرس دارم که ن ...

شما ترم چندی؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم پرستاری میخونم به خدا الان افسردگی دارم. این رشته ها فقط از دور خوبه. الان انقدر استرس دارم که ن ...

دقیقا خیلیییی اذیت می شم 

چه شرایط سختی داری...من نمیتونم بهت بگم چکار کنی..ولی اینو بهت میگم که دنبال کاری برو که حالت باهاش ...

چون با پزشکی خیلی سخته مهاجرت مدرکتو تو ایران آزادنمی کن که مهاجرت نکنی شرایطش از کنکورم سخته😖😖

چون با پزشکی خیلی سخته مهاجرت مدرکتو تو ایران آزادنمی کن که مهاجرت نکنی شرایطش از کنکورم سخته😖😖

آره شنیدم کلی پول باید بذاری برای مدرکت 

یه دختر هست تو اینستا چند سال پیش با هشتاد تومن مدرکش رو گرفته..انشاالله بهترین تصمیم رو بگیری ...شما که پزشکی میخونی حتما خیلی هم باهوشی و میتونی بهترین تصمیم رو بگیری...با مشاور هم مشورت کنی خوبه

نشد که بشه🙃
آره شنیدم کلی پول باید بذاری برای مدرکت  یه دختر هست تو اینستا چند سال پیش با هشتاد تومن مدرکش ...

الان خیلی بیشتره دیگه بله

مرسی انشاالله🙏🙏