2777
2789
عنوان

شما لباس عروستونو خریدید یا اجاره کردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3065 بازدید | 146 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی قیمتا بال‍است واسه عروسمون اجاره کردیم ۸ تومن با اینکه خیلی مدل واو و خاصی نبود بستگی داره ب ...

منم همونو میگم بخوام انقد بدم اجاره میخرم میفروشم

آماده ام که پذیرای تو باشم فرزندم

اجاره

برای همه لباس هایی که خریدم جا کم دارم اگه اونم بود دیگه واویلا

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌

اجاره کردم

فقط 34 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

اگه مدلی که میخای اجاره هست اجاره کن وگرنه از فردای عروسی باید دنبال جا واسه چپوندن لباست باشی

من میخوام بعدش بفروشم چون لباس عربی و سنگ‌دوزی میخوام بخرم اون پیج هم خودش پیج فروص داره

آماده ام که پذیرای تو باشم فرزندم