2777
2789
عنوان

طلب از خواهرشوهرم چیکارش کنم

351 بازدید | 22 پست

۱۴ میلیون از خواهرشوهرم طلب دارم میخوام ماشین بخرم زنگ میزنم بهش جواب نمیده

اردیبهشت ۲ میل خواست دادیم قرار شد خرداد پس بده خرداد ۸ میل گرفت برای خونه خریدنش 

از اونورم برادرشوهرم ۴ میل خواست شوهرم داد بهش 

گندش در اومد این خانوم میخواسته قرار شد مرداد تصویه کنه الان آبان اومده هزار تومن نداده

شوهرمم انداخته گردن من میگ پولو بگیر ماشینو بخر

وقتی زنگ میزنم جواب نمیده 

چیکار کنم ب نظرتون

رویاشونم😁

شوهرتون همینجور که داده بره پس بگیره اینجوری فقطشما بد ماجرا میشی پول روهم پس نمی‌دم 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

زنگ بزن گوشی همسرش شب بگوگوشیوبده بهش یاباشماره ناشناس زنگ بزن نشدباهمسرت بروخونش

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوباره زنگ بزن

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!

وای چقدر بدم میاد از اینجور آدم های بی حساب کتاب و خودخواه که موقع پول خواستن هستن 

موقع پس دادن جون آدم در میارن 

اینجور آدم ها بی شخصیتن

برو دم در خونش، پرو خانوم بگو باید بریزم واسه ماشین سریعا لازم دارم. 

زنگ بزن گوشی همسرش شب بگوگوشیوبده بهش یاباشماره ناشناس زنگ بزن نشدباهمسرت بروخونش

من سمنانم اونا تفرشن 

شوهرم ک رفته در خونشون درو براش باز نکردن

تا الان راضی نمیشد پولو بگیریم الان ک میخوایم ماشینمونو عوض کنیم ب پیسی خوردیم میگ تو بگیر

رویاشونم😁
فرار ک نمیکنه . شاید بنده خدا واقعا فعلا نداره

آخه اگ نداشت میشد قبول کرد خواهرشوهرم ماهی ۵ تومن از نونوایی درآمد داره شوهرشم ک جدا

نمیخواد پس بده 

رویاشونم😁
فرار ک نمیکنه . شاید بنده خدا واقعا فعلا نداره

گناه ایشون چیه ایشونم لازم داره

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖