2777
2789
عنوان

راهنمایی دوران عقد

98 بازدید | 6 پست

سلام ، من یکساله عقد کردم با نامزدم چن سال دوست بودیم و واقعا دوسش دارم و خیلی عاقلو باشعورو مهربونه و دوران دوستیمون واقعا بهمون خوش میگذشت اما این دوساله ک نامزد کردیم شرایط مالی خیلی بد شده ..بخاطر کرونا کاسبیش کساد شده و همه ی پس اندازش رفته الان ما موندیمو یکمی وامو کلی استرس  از اونطرفم ما فامیلامون وضع مالیاشون همه خوبو عالیع و خیلی حرف میارنو اذیت میکنن ...ینی تمام برنامه ریزیامون برای زندگی شده هیچ  ...نمیدونم چیکار کنم اونید استرس کشیدیم ک داریم هزارتا مریضیع قلبی میگیریم خانوادهامونم دستشون تنگه کمکی نمیتونن بکنن نمیدونم واقعا چیکار کنم ...همسرمم همش تو فکر تغییر شغله از اینور دستمون خالی از ی طرف وسیله های زندگی از ی طرف پول رهن خونه 🥺همش میگم کاش دوست میموندیم هیچوقت ازدواج نمیکردیم  اونموقعه خبری از این گرونیه وحشتناک نبود یا دغدغمون این بود ک امروز کدوم کافع بریم ...واقعا سخته خیلی سخت

کتاب زنان زیرک بخون 

نیازی به راهنمایی هیچکی نداری

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهش میکنم در قدم اول مردم رو نادیده بگیر ،اصلا توجهی به حرفاشون نکن و سعی نکن زندگیتو با اونا مقایسه کنی .

قطعا خدا بابت چیزایی ک بهشون داده یه چیزایی رو ازشون گرفته که شاید شما اونارو داشته باشی. 

شرایط اقتصادی برای همه سخت شده علل خصوص جوونا که واقعا ازدواج تو این شرایط مردونگی میخواد . 

شماهم وقتی نامزدت این همه ویژگی خوب داره سعی کن همراهش باشی ، شماهم کارکن و باهم زندگی رو بسازید

خواهش میکنم در قدم اول مردم رو نادیده بگیر ،اصلا توجهی به حرفاشون نکن و سعی نکن زندگیتو با اونا مقای ...

من خیلی امید ب زندگیم زیاده و خودمم دارم تمام تلاشمو میکنم و درس میخونم ک ی جا استخدام شم ...ولی خیلی میترسم همش میترسم این اوضاع خستم کنه چون واقعا خیلی داره سخت میگذره  ما خیلی فکرو خیالا داشتیم واسه زندگیمون از جشن عروسی  ، وسایلامون و خیلی چیزای دیگع الان باید از همه چی بزنیم 🙃

الان شرایط همه تقریبا همینه

ازدواج همینه از اول تا آخرش مسئولیته چیکار به حرف مردم داری؟زندگی بالا و پایین داره واقعا براتون سخت میشه به حرف این و اون دقت کنی.

جا نزن نا امید نباش توکلت به خدا باشه🤍

من خیلی امید ب زندگیم زیاده و خودمم دارم تمام تلاشمو میکنم و درس میخونم ک ی جا استخدام شم ...و ...

در کنار درست سعی کن یه کار پاره وقت هم داشته باشی. 

با تلاش آدم به همه جا میرسه نزار هیچ چیزی ناامیدت کنه، الان خیلیا اوضاعشون بدتر از این حرفاست‌