2777
2789
عنوان

ادامه ی ماجراهای جاری کوچیکه...😁😊😊🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 44 پست
من قبول ندارم جاری من خیلی وقتا به دردم خورده از خواهر بیشتر محبت و اخترام یه چیز دو طرفس شما همون ا ...

لایک داری لاییک

_ببینمت🤔+هوم؟_چرا بالشتت خیسه؟؟+شاشیدم روش ولمون کن بابا😪 برا سلامتی تو دلیم دعا کنید برا خودمم دعا کنید زود از شر ویار خلاص شم🤗🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه حساب نمیشه من از صبح تا شب در حال دویدنم.آخرشم اصلا به چشم نمیاد.فقطم من بچه دارم اونا هردو بچه ...

خدایی آدم زورش میاد دیگه 

بعد میگن چی میشه حالا مگههههه

ما کار کنیم چی میشه مگهههههه ولی اونا کار نکنن عیب نداره

لایک داری لاییک

به خدا من جاریهامو مثل خواهر دوست دارم یادمه یه بار فقط۲میلیون واسه ازاد کردن سند خونه لازم داشتم با جاریم فقط درد و دل کردم  فرداش دیدم جاریم ریخته به حسابم هیچ وقت مهربونیشو یادم نمیره تا یادم میاد دستمو میگیرم بالا و میگم خدایا خودت بیشتر بهش بده 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
خدایی آدم زورش میاد دیگه  بعد میگن چی میشه حالا مگههههه ما کار کنیم چی میشه مگهههههه ولی اونا ...

دقیقا.یک بارم اگه کاری کنن انقدر به چشم‌ میاد.مثلا دیشب جاریم سمبوسه درست کرد.یعنی شوهر من صد بار تشکر کرد و تعریف کرد😄حسود نیستما ولی کم مونده بود بره دستشو ماچ کنه.حالا من روزی دوبار دارم غذا میپزم بخدا اگه یکبار بگه ممنونم

خیلی خاله زنک شدم؟😂😂

دقیقا.یک بارم اگه کاری کنن انقدر به چشم‌ میاد.مثلا دیشب جاریم سمبوسه درست کرد.یعنی شوهر من صد بار تش ...

اگه واسه راضی نکه داشتن شوهرت و خوانوادش این کارو میکنی که اصلا نکن چونروی ریز ترین عمس العملهاشون حساس میشی 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
به خدا من جاریهامو مثل خواهر دوست دارم یادمه یه بار فقط۲میلیون واسه ازاد کردن سند خونه لازم داشتم با ...

خدا خیرش بده مطپئنن تو خوبی که اونام خوبن

_ببینمت🤔+هوم؟_چرا بالشتت خیسه؟؟+شاشیدم روش ولمون کن بابا😪 برا سلامتی تو دلیم دعا کنید برا خودمم دعا کنید زود از شر ویار خلاص شم🤗🤗
شما دیگه خیلی فنی اش کردی! غیبت غیبته!

نمیشه که!

یعنی ما به غیبت نکردن اهمیت بدیم و به دیگران بگیم غیبت نکن ولی ندونیم چه مواردی شاملش میشه!!

👇

سخن از کسی که شما او را نمی شناسید نسبت به شما غیبت محسوب نمی شود. (ر.ک استفتائات امام (ره)،ج ۲، ص۶۱۹، س۱۰)

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋