2777
2789
عنوان

به دختر خواهر شوهرم چی بگم؟

301 بازدید | 8 پست

دیروز خونه ی ما بودن با مامانش.اومده بودن به مادرشوهرم سر بزنن.منم مشغول پذیرایی بودم اونا هم داشتن با همدیگه حرف میزدن. این دختره هم همیشه ی خدا هر حرفی میزنه بعدش با قهقهه میخنده اصلا برای بعضی حرفایی که اصلا خنده دار هم نیست . یجورایی میخواد نشون بده که انقد خوشحالم و خوشبختم، حتی متلک هم زیاد میندازه.یهو من متوجه نشدم که حرف از کجا شروع شد که یهو دختر خواهر شوهرم گفت: دختر فلانی خیلی خانمه اتفاقا خودشم خیلی دوست داشت زن دایی من بشه ها ها ها  خندید.وای تا این حرفو شنیدم خیلی حرصم دراومد  خدارو شکر منم یه چیزی درباره شوهر اون یادم اومد گفتم: اتفاقا شوهر تو هم خیلی دوست داشت با اون  دختر فامیل ما ازدواج کنه  ولی دید اصلا به دردش نمیخوره گفت برو با یکی مث خودت ازدواج کن..

مادرشوهرم و مادرش و خودش از تعجب چشماشون گرد شد ..دختره هم لال شد

فک کنم باورشون نمیشد من این موضوعو بدونم

خودمم باورم نمیشد انقد حاضر جواب باشم  

مادرم همسرم دخترم و پسرم عشقای زندگیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داشتم حرص میخوردم که چقدر پر روئه که گفتی چی جوابشو دادی و دلم خنک شد دمت گرم 😂🙌

هیچوقت انقد زود جواب به ذهنم نرسیده بود، حتی اگرم میرسید قدرت بیانشو نداشتم، بدنم میلزید سرخ میشدم، ولی از بس ایندفعه خوشحال بودم که گفتم به شماهم بگم😁😁😁😁

مادرم همسرم دخترم و پسرم عشقای زندگیم