2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما نداره اگه میدن لطف میکنن مثلا خونواده خودم خداروشکر چون پدرم وضعش خوبه مادرم خودش هم شاغله و میبینهما اول زندگیمونه به هر حال برای خرید خونه و زمین و ماشین این چیزا تلاش میکنیم خب جهیزیه ام رو کامل دادن الانم خودشون دوس دارن سیسمونی بخرن , در کل اخلاق مامان من اینجوریه که اگه برا خواهر برادرم که تو خونه پدری هستن هنوز مثلا 1 ملیون خرج کنه حتما برا منم خرج میکنه میگه با اینکه رفتی خونه خودت اما نمیخوام تفاوتی باشه , الانم به من میگه اگه یه وقت خدایی نکرده زبونم لال یه روزی که خواهرت ازدواج کرد من نبودم حتما جهیزیه ای که برا تو خریدیم برو باهاش براش بخر من بهش بدهکارم 

دوستان من الان خیلی وقته ازدواج کردم 

پدر همسرم روزی که اومدن خواستگاری همه چیز رو قبول کرد که میگیره 

الان هم همی خریدیم حتی من باز هم با پسندازام خورده ریزه هایی که لازم بود رو خریدم اما الان بعد چهار سال هنوز همسرم بهم تیکه میندازه کا خونوادت هیچی بهت ندادن 

وظیفه شما بوده همه چیزو بخرین اما همه رو انداختین رو دوش من

دوستان من الان خیلی وقته ازدواج کردم  پدر همسرم روزی که اومدن خواستگاری همه چیز رو قبول کرد که ...

منم به همین خاطر که بعدااا حرفی نباشه با جهاز کامل اومدم چون خیلی تو دوستام و اینطرف اونطرف شنیده بودم وقتی زن جهاز نمیبره اولش همه چی گل و بلبل هست

اما بعد ۳ ، ۴ سال حرفا در میاد 

بااینکه پدرم پولدار نبود اما ۹۰ درصد جهاز و بردم

الانم یه دختر ۵۵روزه دارم 

برای سیسمونی

شوهرم براش یه تخت و کمد دست دوم خرید و یک توشخواب دست دوم

بقیه رو خودم جفت و جور کردم تو بارداریم هر چی ویار کردم برا خودم نگرفتم گفتم بزار برا بچه لوازم بخرم یکوت باز نزنه تو سرم که عرضه سیسمونی خم نداشتی 

اما متاسفانه بازم میزنه تو سرم بهش میگم از پس اندازام خریدم میگه این پسندازا هم از پول منه

هرچی بهش میگم تو و من این بچه رو با عمل اوردیم و به خومواده من چه ارتباطی داره خری  سیسمونی میگه وظیفتون بوده از قدیم رسم همین بوده بخدا دیوونم کرده

نمیدونم چکار کنم همش داره اینارو تکرار میکنه

بنظرم تو این دوره زمونه اگه مرد بخاد هم خونه بخره و هم کل وسایل شو چون بهش فشار زیادی میاد بالاخره بعد چند مدت صداش درمیاد ، حقم دارن والا 

مگه اینکه اینقدد پولدار باشن که براشون مهم نباشه ۲۰۰ ، ۳۰۰ میلیون

بنظرم تو این دوره زمونه اگه مرد بخاد هم خونه بخره و هم کل وسایل شو چون بهش فشار زیادی میاد بالاخره ب ...

ما کل جهازمون شده سی تومن الانم خیلی چیزا نداریم فقط در حدی خرید که اول زندگی رو استارت بزنیم

خونه هم باباش داده خودش هیچ تلاشی برای زندگی نکرده 

ماشین هم مادرش بهش پول داده

اکثر لوازمامونم مادرش خریده حالا اونا منت نمیکنن شوهرم نخود هر اش شده

بخدا کاری کره ازش متنفر شدم

پدرشوهرم نزدیک یکساله فوت کرده یک ماهو نیم قبل زایمانم بیست و پنج میلیون به شوهرم رسید البته به جز پول ارثیه کامل

بهش گفتم لااقل الان که پول داری بیا برای بچه یه تخت و کمد نو بگیر گفت میخواستی از خونه بابات بیاری،حالا که من دارم بهت لطف میکنم و همین و میخرم دستورم میدی که نو بخر

بعد الان قربون صدقه بچم میشه

تا دیروز لباس نداشت بچم مامانم پس اندازاشو داده که برو برا بچه لباس بگیر گناه داره

ما کل جهازمون شده سی تومن الانم خیلی چیزا نداریم فقط در حدی خرید که اول زندگی رو استارت بزنیم خونه ...

کارشون درست نیستش نباید منت بذاره ،

ولی بنظرم برای اینکه زندگی به کام خودت تلخ نشه 

میتونی چیزایی که الآن توی خونه ت کم و کسر هست و همسرت نخریده ، شما خودت بخری و بگی اینو پدرم پولشو داد گفت برو بخر (حتی اگه پول خودت هم هست بگو پدرم داده) چون هم خودت استفاده میکنی هم همسرت نگه بی جهاز بودی