mahoor_maha مدیر استارتر عضویت: 1399/04/05 تعداد پست: 1590 عنوان تهوع بارداری 575 بازدید | 36 پست بچه ها من دوقلو باردارم تهوع وحشتناک دارم دل و روده م میزنه بیرون.قرص دمیترون گرفتم.بنظرتون طبیعی تهوع شدید؟؟تهوع داشتین شما بعد جنسیت بچتون چی بود؟ خدایا شکرت.خدایا خودت مراقب جوجه هام باش سالم برسونشون ب دستم.شکرررت شکرت شکرت 1400/08/15 | 12:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sara7177b عضویت: 1399/08/29 تعداد پست: 9481 ای جانم منم تهوع شدید داشتم البته یدونه اس من امپولشو میزدم یه ب۶ ی اندانسترون رو تو سرم میزد برام هر ۳ روز ی بار بعد دیمن هیدرنات و دمیترون میخوزدم میشه برای خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم
f1994 عضویت: 1400/03/05 تعداد پست: 22623 من تهوع شدید داشتم ولی دمیترون اثر میکرد وقتی میخوردم دیگه حالم خوب بود و راحت میتونستم غذا بخورم , دختره نی نی
mahoor_maha مدیر استارتر عضویت: 1399/04/05 تعداد پست: 1590 سلام منم تهوع داشتم شدید دمیترون گرفتم عالیییه چجوری میخوری؟روزی یدونه خدایا شکرت.خدایا خودت مراقب جوجه هام باش سالم برسونشون ب دستم.شکرررت شکرت شکرت
mahoor_maha مدیر استارتر عضویت: 1399/04/05 تعداد پست: 1590 ای جانم منم تهوع شدید داشتم البته یدونه اس من امپولشو میزدم یه ب۶ ی اندانسترون &nb ... اها آمپولشم میشه شوهرم امپولشو گرفته بود گفتم نمیشه ببرش.نی نی تون چیه؟ خدایا شکرت.خدایا خودت مراقب جوجه هام باش سالم برسونشون ب دستم.شکرررت شکرت شکرت
mahoor_maha مدیر استارتر عضویت: 1399/04/05 تعداد پست: 1590 من تهوع شدید داشتم ولی دمیترون اثر میکرد وقتی میخوردم دیگه حالم خوب بود و راحت میتونستم غذا بخورم , ... خداروشکر .من اصلا یجوری اوق میزنم ۵تا خونه اوندتر میفهمن خدایا شکرت.خدایا خودت مراقب جوجه هام باش سالم برسونشون ب دستم.شکرررت شکرت شکرت
sara7177b عضویت: 1399/08/29 تعداد پست: 9481 اها آمپولشم میشه شوهرم امپولشو گرفته بود گفتم نمیشه ببرش.نی نی تون چیه؟ عزیزم ب دکترت بگو احتمالا بهت بگه من انقد شدید بود بستری شدم بالای ده کیلو کم کردم پسره عزیزم میشه برای خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم
zizieee عضویت: 1400/08/15 تعداد پست: 16 سلام ماهور جون کمکم کنمن 3 ماه لیزیک کردمچشم چپم دیدش عالیولی چشم راستم هم دور هم نزدیک تار میبینمبا این قبل لیزر دید نزدیکم عالی بودخیلی نگرانمشما دقیقا چنده ماه بعد لیزیک چشمتون خوب شد؟
mahoor_maha مدیر استارتر عضویت: 1399/04/05 تعداد پست: 1590 سلام ماهور جون کمکم کن من 3 ماه لیزیک کردم چشم چپم دیدش عالی ولی چشم راستم هم دور هم نزدیک تار می ... عزیزم من فک کنم تا ۷ ماه چشم چپم واضح نمیدید.فعلا طول میکشه تا دیدت کامل شه نترس گلم خدایا شکرت.خدایا خودت مراقب جوجه هام باش سالم برسونشون ب دستم.شکرررت شکرت شکرت
zizieee عضویت: 1400/08/15 تعداد پست: 16 عزیزم من فک کنم تا ۷ ماه چشم چپم واضح نمیدید.فعلا طول میکشه تا دیدت کامل شه نترس گلم مرسی که جواب دادی ماهور جان
mahoor_maha مدیر استارتر عضویت: 1399/04/05 تعداد پست: 1590 مرسی که جواب دادی ماهور جان ❤ خدایا شکرت.خدایا خودت مراقب جوجه هام باش سالم برسونشون ب دستم.شکرررت شکرت شکرت
rojanm عضویت: 1396/08/05 تعداد پست: 743 تبریک میگم بارداریتومن قصددارم ای وی اف کنمشما جهاد کرمانشاه ای وی اف کردی؟میشه بگی از تجربیاتت برماونجا یابرم تهرانتهران رفت و امدش سخته اونجت کسی ندارمممنون میشم لطف کنی و جوابم بدی
mahoor_maha مدیر استارتر عضویت: 1399/04/05 تعداد پست: 1590 تبریک میگم بارداریتو من قصددارم ای وی اف کنم شما جهاد کرمانشاه ای وی اف کردی؟میشه بگی از تجربیاتت ... مرسی عزیزم بله کرمانشااه بودم.ببین اگه هزینهبرات مهم نیس داری برو تهران .اینجا مثبتیاش خیلی کمن خدایا شکرت.خدایا خودت مراقب جوجه هام باش سالم برسونشون ب دستم.شکرررت شکرت شکرت