2777
2789
عنوان

کاهش وزن

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 22 پست
ایول، چگونه توانستی ای دختر زرنگ؟ نیازمند راهنمایی هستم 🥺

با روزی دو ساعت پیاده روی و اینکه غذا رو اگه یه بشقاب فرض کنی من همون اول یک چهارمش میکنم و نکته اینکه اصلا نمیشینم سر میز سرپا هستم کنار خانوادم ، و اینکه همه چی میخورم حتی نوشابه البته یه ته لیوان ، شکر یه قاشق تو چایی ، ببین من سالهاست خیلی روش امتحان کردم واسه لاغری تا این بهم جواب داد اصلا هم حریص نشدم و الان که لباسهای قبلیم سایزم شده لذذذذت میبرم کلی حال میده

من زمان نمیگیرم چون اهل رژیم نیستم و شوهرم و مادرم و مادرشوهرمم مخالفن که رژیم بگیرم از سه ماه پیش ش ...

شروعش برام مهمه وگرنه بیروفتم تو‌مسیرش قشنگ پیش میرم

مامانی هستم با کلی آرزو، گاهی وقتا ناامید میشم اما فرداش با انرژی بیشتری روزم رو شروع میکنم. میخوام یه مامان خوشحال باشم، یه مامانی که همیشه میخنده، همیشه انرژی میده، همیشه بوی عطرش وقتی میاد تو هوا میپیچه، توی خونه عطر کیکش پخش میشه 🌈 وقتی تنهاست برای خودش میرقصه، وقتی دلش گرفتست برای خودش شیرینی درست میکنه ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با روزی دو ساعت پیاده روی و اینکه غذا رو اگه یه بشقاب فرض کنی من همون اول یک چهارمش میکنم و نکته این ...

دقیقا، منع که میکنی بدتر دلت میخواد بخوری، اونم زیاد

مامانی هستم با کلی آرزو، گاهی وقتا ناامید میشم اما فرداش با انرژی بیشتری روزم رو شروع میکنم. میخوام یه مامان خوشحال باشم، یه مامانی که همیشه میخنده، همیشه انرژی میده، همیشه بوی عطرش وقتی میاد تو هوا میپیچه، توی خونه عطر کیکش پخش میشه 🌈 وقتی تنهاست برای خودش میرقصه، وقتی دلش گرفتست برای خودش شیرینی درست میکنه ❤️

با تاپیک بامدادخمار پیش بری عالیه چون اونجا کلی بچه ها هستن که مسیرشون با تو یکیه و ناخودآگاه انگیزه میگیری و رقابت میکنی

امروز بیست و هفتم آبان هزار و چهارصد و دو تصمیم گرفتم با اراده و انگیزه در کنار دوستای مجازیم دوباره رژیم و کاهش وزن رو شروع کنم قبلا تونستم بیست کیلو وزن کم کنم پس الانم بایییید بتونم
دقیقا، منع که میکنی بدتر دلت میخواد بخوری، اونم زیاد

ببین خیلی هم اهل سالاد و سبزیجات نیستم به نظرم اینا فقط معده و روده رو گشاد میکنن ، منظورم اینه که واسه لاغری می گفته فقط باید سالاد بخوریم عزیزانم همه غذاها رو نوش جان کنید اما کم

شروعش برام مهمه وگرنه بیروفتم تو‌مسیرش قشنگ پیش میرم

برو تو اینه نگاه کن شکمتو بده تو ببین چقد قشنگ میشه اندامت 

اینم شروعش

من بعد از زایمان خیلی چاق شدم زیادم غذا نمیخورما ولی دیگه داشتم زیادی ورم میکردم نه کفشم نه لباسام اندازم نبودن پریودم عقب می افتاد میترسیدم تنبلی بگیرم دیگه الان بخاطر اینکه بعد میخوام اقدام کنم برا بارداری و توی دوران بارداری نخوام مراعت کنم که وزنم زیاد نره بالا دارم رژیم میگیرم 

مامان دو تا پسر خوشگل😍😍یکی آسمونی😭😭😭یکی زمینی 🥰😍🤩😘
برو تو اینه نگاه کن شکمتو بده تو ببین چقد قشنگ میشه اندامت  اینم شروعش من بعد از زایمان خیلی ...

عزیزمممم، ایشالا یه نینی سالم بیاری