ایول، چگونه توانستی ای دختر زرنگ؟ نیازمند راهنمایی هستم 🥺
با روزی دو ساعت پیاده روی و اینکه غذا رو اگه یه بشقاب فرض کنی من همون اول یک چهارمش میکنم و نکته اینکه اصلا نمیشینم سر میز سرپا هستم کنار خانوادم ، و اینکه همه چی میخورم حتی نوشابه البته یه ته لیوان ، شکر یه قاشق تو چایی ، ببین من سالهاست خیلی روش امتحان کردم واسه لاغری تا این بهم جواب داد اصلا هم حریص نشدم و الان که لباسهای قبلیم سایزم شده لذذذذت میبرم کلی حال میده
با تاپیک بامدادخمار پیش بری عالیه چون اونجا کلی بچه ها هستن که مسیرشون با تو یکیه و ناخودآگاه انگیزه میگیری و رقابت میکنی
امروز بیست و هفتم آبان هزار و چهارصد و دو تصمیم گرفتم با اراده و انگیزه در کنار دوستای مجازیم دوباره رژیم و کاهش وزن رو شروع کنم قبلا تونستم بیست کیلو وزن کم کنم پس الانم بایییید بتونم
دقیقا، منع که میکنی بدتر دلت میخواد بخوری، اونم زیاد
ببین خیلی هم اهل سالاد و سبزیجات نیستم به نظرم اینا فقط معده و روده رو گشاد میکنن ، منظورم اینه که واسه لاغری می گفته فقط باید سالاد بخوریم عزیزانم همه غذاها رو نوش جان کنید اما کم
شروعش برام مهمه وگرنه بیروفتم تومسیرش قشنگ پیش میرم
برو تو اینه نگاه کن شکمتو بده تو ببین چقد قشنگ میشه اندامت
اینم شروعش
من بعد از زایمان خیلی چاق شدم زیادم غذا نمیخورما ولی دیگه داشتم زیادی ورم میکردم نه کفشم نه لباسام اندازم نبودن پریودم عقب می افتاد میترسیدم تنبلی بگیرم دیگه الان بخاطر اینکه بعد میخوام اقدام کنم برا بارداری و توی دوران بارداری نخوام مراعت کنم که وزنم زیاد نره بالا دارم رژیم میگیرم
مامان دو تا پسر خوشگل😍😍یکی آسمونی😭😭😭یکی زمینی 🥰😍🤩😘