2777
2789
عنوان

لطفا کمکم کنید

98 بازدید | 10 پست

دوستان سلام میخواستم بگم هر از گاهی تبش قلب میگریم رفتم دکتر ویتامین و پرانول داد. وقتی تپش قلب میگیرم فشارم میره بالا پاهام میلرزه الان بعد ۲ماه تازه یه هفته بود خوب شدم ولی یکدفعه دیشب شروع شد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پرانول حتما بخور

اسپرین نداد

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍
خوب حتما اونقد پی ش نرفتین الان قوی شده تو وجودتون

یه حرفی بهم گفتن برام سنگین بود یه لحظه انگار قلبم خالی شد هول کردم اینطوری شدم از اون وقت انگار ترس رفت تو جونم

یه حرفی بهم گفتن برام سنگین بود یه لحظه انگار قلبم خالی شد هول کردم اینطوری شدم از اون وقت انگار ترس ...

خب دیگه واسه اینه

زیاد بهش فک نکن

خلقیاتت چجوری شاد میشه اون کارا رو انجام بده