2789

وااااای بچه هااااا برامون مهمون اومد بعد یچیزی بگم ما از این مهمونا هم مامان بابام هم من هممون بدمون میاد خیلی آدمای فضول پرویی هستن خیلیییی پروعن خلاصه هرچی بهشون بی محلی کنی از رو نمیرن رک هم بگی بازم از رو نمیرن پروعن آقا  یهویی اینا اومدن خونمون بعد منم خوشم نمیاد ازشون رفتم تو اتاقم قایم شدم لامپو خاموش کردم درم قفل کردم صدامم در نمیاد به مامان بابامم گفتم اگه پرسیدن کجاس بگو  نیستش رفته بیرون با دوستاش بعد آقا اینا چند ساعته لنگر انداختن نمیرن واااااای منم دستشویی گرفتممممم شدیدددددد دارم میمیرمممم یعنی به معنای واقعی دارم میمیرم چیکار کنمممم😰

ی پلاستیک بگیر بشاش توش گره بزن بزار کنار 😁😁😁😂😂🤣🤣

دخترم،،به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرتبا تمام سختی‌های دنیا خواهم جنگید؛به من تکیه کنکه تکیه‌گاهت عاشقانه دوستت دارد

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ی پلاستیک بگیر بشاش توش گره بزن بزار کنار 😁😁😁😂😂🤣🤣

😂😂😂😂 لعنتی دارم میمیرمممم بخدا دارم میمیرم خیلی تحمل کردمممم چرا نمیرررررن بخدا دارم میمیرم😂

ساعت 1و نیم شبه هنوز نرفتن؟  حالا شماره چنده؟

شماره یک هست 😂😂😂 تروخداااا دارم میمیرم قشنگ نه بابااااا نرفتن هنوز میگم که خیلی پروعن به اینا باشه تا ۴ صبح میشینن

😂😂😂😂 لعنتی دارم میمیرمممم بخدا دارم میمیرم خیلی تحمل کردمممم چرا نمیرررررن بخدا دارم میمیرم😂

ب مادرت اس بده ی لگن بیاره تو اتاقت بگه این لگن و جا ندارم میزارم تو اتاق دخترم چاره ی دیگه ایی نداری😀😁😄😃

دخترم،،به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرتبا تمام سختی‌های دنیا خواهم جنگید؛به من تکیه کنکه تکیه‌گاهت عاشقانه دوستت دارد
ب مادرت اس بده ی لگن بیاره تو اتاقت بگه این لگن و جا ندارم میزارم تو اتاق دخترم چاره ی دیگه ایی ندار ...

واااااای لگن چیهههه 😂😂😂😂😂 بسم الله 🤣 نه باباااااا مگه میشه ضایع بازی بعدم ما لگن نداریم 

شماره یک هست 😂😂😂 تروخداااا دارم میمیرم قشنگ نه بابااااا نرفتن هنوز میگم که خیلی پروعن به اینا باش ...

یه بطری نوشابه 

پلاستیک فریزری

در نهایت یه لیوانی چیزی 

فوقش اینه که   لیوانو بعدا سر به نیست میکنی

اها حموم هم میشه دیگه اگه تو اتاقت باشه😫🤦‍♀️🤦‍♀️

منتظرن. تو از بیرون.بیای خونه تا مطمعن شن بیرون بودی😅😅

بخداااااا که منتظرن اینا نمیدونی چه کرمین 😐👌😂😂😂😂 خیلی پروعن حالا نمیرن هم بابا مگه شوهرت صبح نباید بره سرکار بیا برو ترقرآن ی ثوابی هم کنی ماهم نجات پیدا کنیم 

جدی میان تو اتاق؟😂😐صد رحمت ب پررو.از پررو هم رد کردن

ارررره بخدا میااااان میگم انقدر پرو و فضولن دعوت نشده میان هرچی هم تو صورتش بگی ازت خوشم نمیاد و بی محلی کنی بازم میان از اینان که غرور ندارن 😂😂😂👌

یه بطری نوشابه  پلاستیک فریزری در نهایت یه لیوانی چیزی  فوقش اینه که   لیوانو بعدا ...

اقاااا اینا چه پیشنهادیه 💔 متاسفانه بطری آب از این فلزی ها همون فلاسک ها دارم که خیلی خوشگله دارم اما هرررررگز همچین کاری باهاش نمیکنم هرگزززززز لیوان قهوه ام هم تو اتاق هست از صبح ولی با اونم نمیکنم هررررگز 💔 

حیفه بعدم ایییییی چنددددش کاریه😂😂😂