2777
2789
عنوان

دعوا برای هاید استوری اینستا

233 بازدید | 17 پست

خانما مشورت می‌خوام 

دختر داییم هاید استوری کرده بود منو منم از پیجم ریمووش کردم خانم حالا طلبکارم هست که تو رفتی استوریامو به بقیه نشون دادی منم هایدت کردم کلی حرفای مزخرف دیگه ، درصورتی که من به کسی نگفتم قبلاً هم چندبار هاید کرد ولی من به روش نیاوردم  منم جوابشو دادم از همه جا بلاکش کردم شما بودین چیکار میکردین دوباره توجمع فامیل دیدمش چیکار کنم بنظرتون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام

بجای بلاک کردن فقط کافی بود یک جمله بگفتی: هرکس ادعا کرد من استوری تورو نشونش دادم بیارش جلوم و با من رو در روشن کن

مو میشناسوم زمین مادریمه / هنو عطر آقامه داره خاطر...     

من کس بوده هاید که چی آنفالوم کرده ولی من آنفالو نکردم بعد یه مدت خودش دوباره درخواست فالو داد گفتم عه مگه شما منو آنفالو کرده بودی اصلا متوجه نشدم 🤣یعنی اصلا برام بود و نبودت مهم نیس😎

آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است نجابت با متانت /متانت با نجابت
به درک هاید کرده بود  تو چرا جوری رفتار کردی که یعنی پیگیرشی و خیلی برات مهمه؟

من اصلااا برام مهم نیست که چی میزاره خودش بهم پیام داد چرا ریموو کردی وگرنه من هیچی نگفتم فقط از پیجم آنفالو کردم 

سلام بجای بلاک کردن فقط کافی بود یک جمله بگفتی: هرکس ادعا کرد من استوری تورو نشونش دادم بیارش جلوم ...

اتفاقا گفتم ولی چون کلا دروغگو هست چیزای دیگه رو آورد وسط 

من اصلااا برام مهم نیست که چی میزاره خودش بهم پیام داد چرا ریموو کردی وگرنه من هیچی نگفتم فقط از پیج ...

حتی انفالو هم نباید میکردی 

هیچ واکنشی نباید نشون میدادی

کاربری جدیدا به من تعلق گرفته 
من کس بوده هاید که چی آنفالوم کرده ولی من آنفالو نکردم بعد یه مدت خودش دوباره درخواست فالو داد گفتم ...

عزیزم هاید یعنی نمیخوام استوریامو ببینی پس برای چی باید توپیجش باشم خب حذفش میکنم یه فالوور به درد نخور کمتر

اونجوری فکر می‌کنه اسکلم چون میشناسمش چجور اخلاق گندی داره

حالا کاریه که شده 

بلاک که کردی 

جایی هم دیدیش کلا جوری رفتار کن انگار وجود نداره 

همون قدر بی تفاوت 

کاربری جدیدا به من تعلق گرفته 
اصلا نگاش نکن سر سنگین جوری ک اصلا ننیبینیش یچه پرورو خودش میاد طرفت

آره خدارو شکر آدم منفعت طلبی هست دوباره میاد سمتم ولی آدم تعجب می‌کنه از این بچه های الان ازت کوچیکترنا ولی ادعای پوج تا دلت بخوااااد