2777
2789
عنوان

کسی بخاطر زندگیش از درسش گذشته؟؟

183 بازدید | 19 پست

لطفا بگید و دلیلتونم با اخلاق و رفتارای شوهرتون رو هم بگید 

چرا ترجیح دادین زندگی کنید ؟؟

و چندسالتون بود؟؟ 

ممنون میشم منو راهنمایی کنید

من به خاطر درس از زندگی و ازدواج گذشتم و الان روزی نیست که پشیمون نباشم. درس خیلی خوبه اما هدف نیست. البته اینطوریم نباشه که از درستون بگو این ولی یه عمر تو دلتون بمونه و بخواین همونو سرکوفت کنین. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من برای شاغل شدن میخوندم ک دیگه نخوندم گفتن سنت ب فرهنگیان نمیخوره

کسی میدونه حقوق مربی مهد برای چقدره مدرک چی میخاد

خاص بودن بی فایدسـت خـاصـیتـ داشـته باشـین😏ازصدای گذرآبـ چنان فهمیـدم تندترازآبـ روان عمـرگران میگذرد زندگی را نفسی ست.ارزش غــم خوردن نـیسـت..آنقدرسیـربخند تاکه ندانی غم چیست😶
من به خاطر درس از زندگی و ازدواج گذشتم و الان روزی نیست که پشیمون نباشم. درس خیلی خوبه اما هدف نیست. ...

یعنی رفتی سراغ درس و از زندگی گذشت کردی حالا پشیمونی 

چون دوسش داشتی ؟؟ 

چرا پشیمون شدی؟؟

بله ترم 4 بخاطر زندگیم گذاشتم کنار... حس کردم همه چیز درس نیست.. ولی الان میگم خوبه آدم دستش تو جیب ...

دست تو جیب بودن رو میشه با ی کار دیگه تو بیرون کرد . 

میشه اخلاق و رفتار همسرت رو عم بگی 

بدون هیچ تردیدی این کارو کردی؟؟

دست تو جیب بودن رو میشه با ی کار دیگه تو بیرون کرد .  میشه اخلاق و رفتار همسرت رو عم بگی  ...

وقتی گ مخالفم بهش احترام گذاشتم... ولی برعکس من پافشاری کردم براش درسش خوند لیسانس گرفت

بلع من ترم۶کارشناسی بانامزدم رفیق شدم.همون اول گفت پشتتم تا لیسانستو بگیری اما ادامه نه.لیسانس گرفتم.هر چی درمورد کار و تخصیل و اینده گفتم قبول نکرد.

گفت اگ واقعا دلت میخواد تا دکتری پشتتم اما من دوست دارم خانمم باشه خونه بچه هامون تو رفاه باشن کمبود نداشته باشن/در مورد استقلال گفتمم گفت هرماه ب اندازه حقوق کارمند میزنم حسابت..ک خداروشکر ارزش داشت و قولشم قوله

یعنی رفتی سراغ درس و از زندگی گذشت کردی حالا پشیمونی  چون دوسش داشتی ؟؟  چرا پشیمون شدی؟ ...

بله. چون ته ته درس و اینا، یه کار با درآمد بالاست. تازه اگر موفق بشی. اما وقتی تنها هستی و هیچ کسی دوستت نداره، اصلا انگیزه ای برای ادامه ی زندگی نداری. من نمیدونم چرا انقدر درس و کار رو برای ما ارزش کردن. به نظر من زندگی و ازدواج اولویت اوله. 

بلع من ترم۶کارشناسی بانامزدم رفیق شدم.همون اول گفت پشتتم تا لیسانستو بگیری اما ادامه نه.لیسانس گرفتم ...

خیلی گیجم همسرمو خیلی دوس دارم 

نمیخام ازش جدا بشم ولی میگه دیگه درس نخون