❌نفر دومی هستم که صاحباین کاربریه❌ رضوانه هستم سکوت در اثر بستن دهان نیست، در اثر باز کردن فکر است، هر چه فکر بازتر ، سکوت بیشتر،هرچه فکر بسته تر، دهان بازتر...!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
طبیعی بدون آمپول ؟ از نظرش کدوم سخت تر بود؟سزارین یا طبیعی؟
آمپول فشار زدن فقط
خیلی پشیمون بود که اوندوتارو هم سزارین زایمان کرده
چون چشمشو قبلا عمل کرده بود،دکترا ترسونده بودنش که ممکنه برای چشمت مشکل پیش بیاد
ولی الحمدلله طبیعی زایمان کرد و عین خود من یکی دوروزه سر پا شد
❌نفر دومی هستم که صاحباین کاربریه❌ رضوانه هستم سکوت در اثر بستن دهان نیست، در اثر باز کردن فکر است، هر چه فکر بازتر ، سکوت بیشتر،هرچه فکر بسته تر، دهان بازتر...!
واقعا؟؟ من شنیده بودم اونایی که قبلا سزارین شدن و میخوان طبیعی زایمان کنن،بهشون آمپول فشار نمیزنن. ...
نمیدونم.به خواهر من که زدن
دوتامون انصاری بودیم
دکتر دوتامون هم خانم امیر آبادی بود